Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Melyik vallásban van a helyem...

Melyik vallásban van a helyem ha szigorú nézeteim vannak a nemi erkölcsökről és helytelenítem a szórakozást?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 26. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Amisok vagy ultraortodox zsidók, de biztos vannak a kereszténységnek is ilyen szektái. Mert ugye itt a szórakozás a kulcs tényező, azt elég kevés felekezet helyteleníti, csak a szekták között található ilyen.
2023. ápr. 26. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

"Helytelenítem a szórakozást".

Aztán avassál már be mindenkit, hogy a sekélyes eszed szerint, mi számít szórakozásnak?

2023. ápr. 26. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valami önsanyargató szekta?
2023. ápr. 26. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha a kereszténységen belül gondolkodunk, akkor a puritánok. Legalább is a 16-17. században így mondanák. Talán ma a kvékerek tekinthetők utódaiknak.
2023. ápr. 27. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, van-e olyan vallás, hogy hülyeség.
2023. ápr. 27. 14:05
 6/7 Kései Sirató ***** válasza:
27%
Jehova tanúi is helytelenítik a szórakozást, a születésnap megünneplését is bűnnek tartják, talán oda kellene jelentkezned.
2023. ápr. 28. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Szado-mazok között.
2023. máj. 1. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!