Jehova tanúinak mi a véleménye a vizsgálat céljából történő véradásról? Tehát pl vérképvizsgálatra kel gondolni, azt is helytelenítik?
szia
az előttem szóló csak nyugodtan gonoszkodjon, ebből is látszik, hogy mennyire nem krisztusi szellem uralkodik benne, met akkor ábizná a teremtőre, és nem sértegetne senkit ilyen beszólásokkal.
a vizsgálat céljára adott vér nem bűn, mivel ezzel nem másoknak adok vért, hanem az egészségemet érintő vizsgálatra adtam.hogy megállpítást nyerjen az egészségi állapotom, és ebből tudjanak megfelelő gyógyitást alkalmazni.
Marianne
(remélem a lelkiismereted még nem alszik teljesen és észre térsz)
de amikor valaki vért ad akkor is azért teszi, hogy másoknak az életét megmentse, és ezzelnem csonkítja meg magát vagy ilyesmi.
elvben ugyan úgy a "lelkemből adok egy darabot" nem?
és a második csak kritikát fogalmazott meg, nem kéne mindenkit gonosznak titulálni, inkább biztonyítsd, hogy jehova tanúi nem olyanok mint ő gondolja (már ha tudod)
"az előttem szóló csak nyugodtan gonoszkodjon, ebből is látszik, hogy mennyire nem krisztusi szellem uralkodik benne, met akkor ábizná a teremtőre, és nem sértegetne senkit ilyen beszólásokkal. "
Te vagy itt a helyi egyszemélyes fenyegetőbrigád? Biztosan örül annak a te Teremtőd, hogy mindenkiben a gonoszt látod, aki nem ért veled egyet?
"a vizsgálat céljára adott vér nem bűn, mivel ezzel nem másoknak adok vért, hanem az egészségemet érintő vizsgálatra adtam.hogy megállpítást nyerjen az egészségi állapotom, és ebből tudjanak megfelelő gyógyitást alkalmazni. "
Tehát másnak vért adni tilos, még akkor is ha az egyébként életmentő lenne, míg a saját egészségi állapotod vizsgálata szempontjából nem tilos vért adni. Ez szerinted nem önzőség? Ja, szerinted persze hogy nem az, ezt kár is volt megkérdezni... Szerintem viszont eléggé az. Persze, tudom, szerinted ezért én vagyok a gonosz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!