Ezeket az aluljárós hittérítőket nem lehetne valahogy kitiltani onnan?
1. Nem a Jehova tanúira gondolok, vannak annál sokkal alattomosabbak is, had mondjak egy példát:
Szerdán este 9 körül lemegyek az aluljáróba, és hallom, hogy valaki gitározik, és valaki cajon-on kíséri (kézi dob). Azt hittem, hogy valami fiatal srác zenél, ezért közelebb mentem..
Annyit láttam, hogy egy csávó ordít a mikrofonba, hogy HALLELUJA, volt egy nagy kör, amin körbement egy másik csávó, és szórólapot osztogatott, középen egy öregember motyogott valami érthetetlen imát, és mellette valaki dobálta magát a földön. Hívő ember vagyok, de nem tudsz meggyőzni róla, hogy ez normális.
Egyáltalán magyarok voltak?
Mivel híre ment a világban az Európai kereszténység meggyengülésének, így más kontinensről jönnek ide Európába misszionáriusok hittéríteni.
Igen, valamit tenni kéne ezügyben!
Köztéren videóznak, utána pakolják fel fb-re a e közel 2órás felvételeket nyilvános csoportokba anélkül hogy engedélyt kérnének a járókelőktől.
Joguk van szabadtéri rendezvényeket tartani.
Amíg nem erőszakoskodnak veled, addig maradhatnak.
Nem fényképezhetnek a hozzájárulásod nélkül.
Nem igazán van rá joguk e szerint:
"A zenélés – közterület-használati hozzájárulás vagy engedély hiányában – nem folytatható közúti hidak, felül-és aluljárók, illetve az ezekhez csatlakozó süllyesztett, nyitott terek területén, oktatási, egészségügyi és szociális intézmények épületétől számított 50 méteres közúti (közterületi) távolságon belül. Közterület-használati hozzájárulás vagy engedély hiányában tilos az utcazenélés.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!