A hittérítők azt gondolják, hogy nekik bizonyítékaik vannak a vallásuk mellett? Vagy ők hogyan állnak ehhez az egészhez?
Erre tőlük kapnád a legpontosabb választ
Én úgy gondolom, számukra ez kicsit egy érveléses vita, amiben meg kell győzni a másikat. Persze nem látok a hittérítőkbe, csak ezt tudom elképzelni. Számukra alap a hit, és szeretnének meggyőzni arról, hogy ez így van rendjén
1. Nincs szukseguk bizonyitekra, nem igenylik
2. Mast ertenek bizonyitekon, mint amit a tudomany
Valassz batran a fenti ket pont kozul, ezek lefedik a hitteritok kb 99%-at
Szerintem, szerintük az amiben hisznek az magában meggyőző mivel őket is meggyőzte amikor hallották.
Olyan ez mint mikor valaki azzal jön hogy olvasd el a Bibliát és majd megérted és megtérsz mert pl.: milyen szép dolgok vannak leírva/Isten milyen kedves.
Van egy alapszabály: mindenki csak saját magánál butább embereket tud megtéríteni.
Azért, mert velük tudja elhitetni azt, hogy a hite egyben tudást is takar, vagy annyira jó, vagy bármi más módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!