A keresztények tényleg csak téríteni akarnak?
Szia
Krisztus parancsát teljesítik, mert szeretik az embereket:
Máté 24:14
"És a királyságról szóló jó hírt hirdetni fogják az egész lakott földön, hogy minden nemzet halljon róla, és akkor jön el a vég."
Ha találnak valakit, akit érdekel a "jó hír Isten királyságról" akkor ezt is teszik folytatásként: Máté 28:18–20
"Jézus odament hozzájuk, és így szólt: „Isten nekem adott minden hatalmat az égben és a földön. Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek a nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. Én pedig veletek leszek mindennap a világrendszer befejezéséig.”
Krisztus utolsó mondata szerint, ő támogat ebben a munkában egészen a világrendszer befejezéséig. Jelenleg több mit 5 millió tanulmányozás folyik a földön.
Pénzt és hatalmat akarnak.A térítés azon kor maradványa,ahol több hívő több sápot jelentett.
A jehovatanúi kivétel.Ők egy régi bevált pszichológia trükk áldozatai,úgyanis ha minél több elutasításba ütköznek,annál jobban összezárnak közösségileg és mentálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!