Milyen az ateista világkép?
"Agnosztikus atesita kifejezést hallottad már?"
Aki agnosztikus, arra nem azt mondják hogy ateista hanem hogy agnosztikus :)
"Továbbiakhoz: gondolom ennél a kérdésnél is te vagy a másfél pipás"
Jelen vagyok ott is, de van ott egy másik másfél pipás válaszoló aki valószínűleg keresztény.
"Látszik ,hogy csak érintőleges, félfüllel hallott ismereteid vannak a témákkal kapcsolatban (pl: minden amit az evolúcióval kapcsolatban írtál; a természeti törvényeket úgy kezelni mint az emberi törvényeket amiket “valaki törvényalkotó meg kellett írjon” stb), de még azok is jobbára féligazságok. Gondolom kreacionista irományokból merítettél. Így érthető miért nem érted/ akarod megérteni a válaszokat. Így tényleg meddő a vita, nem is tudom lenne-e értelme folytatni. Általában nincs…"
Én muszlim vagyok. Semmi közöm a kreacionizmushoz. Légyszíves ne keverj össze a kreacionista keresztény válaszolóval. Én tudományos alapon vizsgálom a témát.
"#37 meséld már el, hogy mi a baj azzal az érvvel, hogy bizonyított tény, hogy a Nap idősebb, mint a Föld, így tudományosan cáfolva van a keresztény teremtés történet?"
Írtam hogy muszlim vagyok, nem keresztény, így nem tudom miért jössz a keresztény vallással :)
"#47 megfordíthatom? Te miért nem hiszel a többi többszáz vallásban?"
Erre nagyon sokmindent tudnék mondani. Például azt ami itt elhangzott a kereszténység kapcsán hogy ellentmond a tudománynak. Tudjuk hogy a Nap előbb volt mint a Föld.
"Akkor azok nem voltak valami sikeresek lévén az iszlám vallás i. u. 622 után terjedt el, és sokáig kizárólag az arab világban. Ennél még a bibsiimádó Jehova/Jahve is combosabb."
Látom nem sikerült felfogni. Az iszlám nem a 7. században jelent meg hanem az emberiség kezdetén. Az olyan vallások mint a judaizmus, kereszténység valójában az iszlám vallás, csak idővel az emberek megváltoztatták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!