Hogyan lehetne az ateizmust felszámolni és megszüntetni Magyarországon?
50
Egy másik válaszoló vagyok.
A te gyerekeid és nem áll jogomban beleszólni bizonyos pontig, hogy mit csinálsz velük.
De én nem örülnék neki ha a gyerekeim " szépen kussban " mennének mint valami megfélemlített rabszolga. Én annak örülnék ha boldogan mennének, még akkor is ha templomba mennek.
Úgy látom a hívőknek kell egy kis józan tanítás,
Mikor íródott a szent könyv a biblia? Jó régen, akkor az emberi fejlettség sehol nem volt az akkori emberek buták voltak, valaki aki részeg volt kitalálta,leirta, majd ezzel egy egész emberi fajt beetetett, meghülyitette, ezt a gonolkodás módot a 21 században
Fel kéne fogni hogy ezzel már nem lehet teret hódítani, nem is beszélve arról hogy az iszlám vallás még undorítobb mert akik ezt követik azok alacsonyabb inteligencia szinten vannak, robbangatnak ölnek allah nevében aki nem létezik, de csak folytatják. Ezzel, nem lehet egy fejlödőképes civilizáció kiépiteni amikor még vannak ilyen szekták akik ezt hátráltatják.
Szóval ha jól értem, azt akarod bizonyítani, hogy a keresztény eszmék károsak. Aha.
Nézz körül ezen az oldalon hogy a nagy felvilágosult liberális gyereknevelés mit okozott.
Tudom hogy nem fogod megtenni ezért megteszem neked én..
,, Megtaláltam a 13 éves lányom vibrátorát, mit tegyek?,,
,, Mit tegyek, ha a 16 éves lányom füvezett?,,
,, A 15 éves fiam gumi nőt kért a szülinapjára, megvegyem neki?,,
,, A 14 éves lányom terhes, mit tegyek?,,
Milyen érdekes, a ,, keresztény szekta,, családokban ( ami igazából annyit jelent nálad hogy visszük templomba a gyereket vasárnap és nem hagyunk rá mindent) ilyen kérdések soha nem merülnek fel..
56
Nem ártott volna a kérdéseket is linkelni.
De azt feltétlen leírhattad volna, hogy honnan tudod, hogy ezek nem "keresztény szekta" családokban történtek.
Azt sem ártana leírni, hogy a rossz szülők vagy a nevelési hibák hol bizonyítékok itt bármire is?
Például:
" 14 éves lányom terhes, mit tegyek?"
Hol tartalmaznak a liberális vagy ateista nézetek olyat, hogy ne lehetne felvilágosítani a gyerekeket a szexről
Vagy
Hol tartalmaz olyat, hogy ne lehetne a szülő és gyerek között olyan bizalmi kapcsolat, hogy erről beszélni tudjanak és megelőzni
Vagy
Hol tartalmaz olyat, hogy a szexualitasnak tabu témának kell lennie
???
Megjegyezném nagyon komolyan vallásos családba született lányt is ismerek akinél annyi volt a különbség, hogy szexuális témákat nem tudott megbeszélni a szüleivel.
Ettől függetlenül ugyan úgy szexelt.
Ennyit a szektás nevelés előnyeiről.
58. Ezzel megerősítetted, hogy a szektás nevelés = Templomba jár a gyerek vasárnaponként nevelés.
De linkeljek? Jó.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamas..
És elárulom, hogy a kereszténység nem arról szól, hogy tiltva van a szexuális felvilágosítás, hanem arról, hogy ezt mondjuk nem 3 évesen kell a gyereknek elmagyarázni.. Milyen érdekes, mióta a libsi gyereknevelés jelen van, azóta előkerültek a ,, 12 évesen már 6 exem volt,, című történetek. Ami szégyen.
"Ezzel megerősítetted, hogy a szektás nevelés = Templomba jár a gyerek vasárnaponként nevelés."
Mivel?
A lényegre közben nem reagáltál:
"De azt feltétlen leírhattad volna, hogy honnan tudod, hogy ezek nem "keresztény szekta" családokban történtek."
"És elárulom, hogy a kereszténység nem arról szól, hogy tiltva van a szexuális felvilágosítás, hanem arról, hogy ezt mondjuk nem 3 évesen kell a gyereknek elmagyarázni.."
Idéznéd, hogy a liberalizmus vagy az ateizmus hol tartalmazza ezt?
Egyébként nem a kereszténység nem tiltja a szexuális felvilágosítást de tiltja a házasság előtti szexet. Attól még pedig, hogy keresztény családban nevelkedik fel a valaki még akarhat szexszelni házasság elött és csinálják is. A bökkenő, hogy mivel tudják, hogy a családjuk ezt mélyen elítéli ezért nem mernek majd beszélni erről. Ez az egész miatt pedig egy tabu témává válik ez rendszerint a keresztényeknél amiről nem mernek beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!