Hogyan lehetne az ateizmust felszámolni és megszüntetni Magyarországon?
“Kedves "Tevenyereggyarto" itt a gyakori kérdések.hu oldalán nem csak 4-5 ember irkál. Ajánlom figyelmedbe valláskritikán belül a toplista szócskára kattintást, és láss csodát felhasználok bőséges listája tárul majd szemed elé. Illetve ha valamelyik felhasználóval bajod van beszéld meg vele privátban!”
Hát igen. Csak úgy hemzsegnek az olyan emberek akik úgy fogalmaznak mint te, ugyan olyan témájú kérdéseket írnak ki mint te s ugyan úgy valós ok nélkül 47%-al lepontoznak minden kicsit is ateistát mint te. Ja, tömegével vannak ilyen emberek… Ha van is rajtad kívül még 1-2 ilyen akkor sincs sok különbség, ugyan ott vagyunk…
Ezt a választ (31-es) is bizonyosan a sok másik 47%-os közül az egyik értékelte haszontalannak....
éppúgy mint a
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr.. 6-os,
a https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr.. 1-es,
vagy akár
a https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr.. 8-as, 12-es hozzászólásokat
"Nem csoda, hogy még a ninck nevét sem meri felvállalni..."
És kitől, mitől félnék?:) Tőled? :)
Mert azzal hogy egy ninck név ki lenne írva, na attól aztán már tudni lehet hogy ki vagyok.
De tudod mit! Én megadom a lakcímemet, jöhetsz nyugodtan!
Vagy ha az neked nem jó beszéljünk meg egy helyet ahol találkozhatunk.
Sőt, hozd magaddal az egész ateista bagázst! Több legyet egy csapásra. :)
"Hát igen. Csak úgy hemzsegnek az olyan emberek akik úgy fogalmaznak mint te, ugyan olyan témájú kérdéseket írnak ki mint te s ugyan úgy valós ok nélkül 47%-al lepontoznak minden kicsit is ateistát mint te. Ja, tömegével vannak ilyen emberek… Ha van is rajtad kívül még 1-2 ilyen akkor sincs sok különbség, ugyan ott vagyunk…"
De ha én lennék az összes általad említett kérdés mögött, akkor miért nem vállalnám fel? Mert mi van ha én írtam ki őket? Be esik az eső a tetőn?
Vagy mi?!
Látod, még csak nem is érted (vagy csak úgy teszel, mintha nem értenéd)...
Mitől félné?
Nem tőlem, hanem attól, hogy ha a nick neved ki van írva, akkor már nem bújhatsz el a sok más anonim válaszoló között arctalanul. Lehet NEKED címezni a válaszokat a hozzászólásaidra, és nem utolsó sorban bárki visszaolvasva egyes kérdéseket láthatja mikor, mire, mit válaszoltál...
"De ha én lennék az összes általad említett kérdés mögött, akkor miért nem vállalnám fel? Mert mi van ha én írtam ki őket?"
Ha figyelmesebben elolvasod a válaszomat én NEM a kérdést kiírója miatt linkeltem ezeket az oldalakat, hanem azért, mert igen jól látszik a puszta rosszindulat a 47%-os fórumozónak a hozzászólások (ott van a sorszáma mindegyiknek!) hasznosságára adott értékelésénél.
Te voltál esetleg az a bizonyos 47%-os értékelő, vagy valaki más???
Holnap első dolgod legyen, hogy meggyónod a papodnak, milyen keresztényhez nem méltó módon válaszoltál és sértegetted emertársaidat, és milyen gyűlölködő módon válaszoltál mindenkinek, akinek más volt a véleménye.
Ha Jézusra és Istenre hivatkozol megállás nélkül, tudnod kell (ha ismernéd a Bibliát, amit kötve hiszek), hogy ők mindenhol a megbocsátást és a szeretetet hirdették.
Benned annyi sincs ezekből, mint egy leesett mákszem.
Gyónás után majd írd meg, milyen vezeklési módot rótt ki rád, ha közben véletlenül nem erőszakol meg, akár fiú vagy, akár lány.
Én pedig ezt a meddő és értelmetlen vitát befejeztem, jóccakát minden igaz embernek, akár hisz, akár nem.
A valláskárosultaknak az már bőven elég.
"A terror is csak azt érné el, hogy papíron hívőnek vallja magát"
Vigyen el a nemlétező ördög, kérdező!
Nem unod még a töketlen és értelmetlen válaszaidat, amelyekből minden értelmes érv hinyzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!