Hogyan lehetne a kereszténységet felszámolni és megszüntetni Magyarországon?
Éppen megszűnőben van az magától is.
A mostani népszámlálás során többségben lesznek a felekezeten kívüliek
1-es.
Az eddig tudtommal azzal az eredményel járt hogy még az ateisták közül is elkezdtek sokan "keresztény europáról" beszélni.
Szóval ez nem nagyon vált be.
Ha csak a kereszténységre koncentrálsz akkor félő, hogy valamelyik másik venné át a helyét.
De ha elterjeszted valahogyan, minél inkább a kritikus, szkeptikus gondolkodást az talán felgyorsítaná a vallások háttérbe szorulását. Ezenfelül nem ártana még különböző stressz oldó módszereket is elterjeszteni, hogy emiatt se forduljanak valamilyen valláshoz és hasonlók.
Mellesleg amit a kedves kérdező, és a kedves 7es válaszoló csinál az már bűncselekmény!
"A lelkiismereti és vallásszabadság megsértése
215. § Aki mást
a) lelkiismereti szabadságában erőszakkal vagy fenyegetéssel korlátoz,
b) vallásnak szabad gyakorlásában erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályoz,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A lelkiismereti és vallásszabadság törvényi tényállása az új Btk.-ban mind elnevezésében, mind tartalmában a Btk. korábbi, 174/A. §-ával teljes mértékében megegyező módon került megfogalmazásra."
Csak óvatosan, mert fel foglak jelenteni benneteket.
"a) lelkiismereti szabadságában erőszakkal vagy fenyegetéssel korlátoz,"
Hol csináltam ilyet?
"b) vallásnak szabad gyakorlásában erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályoz,"
Hol csináltam ilyet?
Várom a válaszaidat vagy különben lehet én foglak feljelenteni rágalmazásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!