Hogyan lehetne a kereszténységet felszámolni és megszüntetni Magyarországon?
Azzal, hogy Sikkasztó Orbán lefizeti az egyházakat, a papok korrupttá válnak, hiszen tolják a templomban a propagandát.
A legtöbb vallás már rég letért a keresztény útról, eltávolodtak a krisztusi tanítástól. Csak a kirekesztés a gyűlöletkeltés stb. van. Hiába mennek az emberek templomba, hiába keresnek valamit, és találnak valamit, nem lesznek közelebb Istenhez. Orbán rendesen felhígította és belülről rohasztotta szét így az egyházakat.
Hiába, Sátán kísértése működik, és az egyházvezetők megmérettettek, és könnyűnek találtattak.
11-es ezeket a butaságokat azok az egy agysejtesek hiszik el, akik templomot csak kívülről láttak.
A templomban pont nem érdekel senkit se Orbán se Gyurcsány.
Az, hogy te valószínűleg lefekvéskor az ágyad alatt is Orbánt látod, picit már kóros. Gyógykezelése javasolt.
Szia
Ameddig Isten létezik, kereszténység is lesz. A Fia miatt.
Miért is kellene rá megdönthetetlen fizikai bizonyíték?
Mert valakinek kevés a hite?
Felvilágosítással.
Esetleg az Iszlám terjesztésével.
Mondjuk én ateista vagyok, de a hetvenkét huri az jól hangzik :)
Amikor hiszek benne, hogy létezik, akkor én ezt joggal állítom, meggyőződéssel. Függetlenül attól, hogy ez valakinek tetszik vagy nem.
Ha ez Téged ez zavar, ha nem érted, ha kifogásolod, ha számon kéred, a hibát magadban kell keresni.
Ha nem hiszel benne, az a Te szubjektív, semmivel alá nem támasztott véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!