Hogyan lehetne a kereszténységet felszámolni és megszüntetni Magyarországon?
:))28 Igen, az eddigi megnyilvánulásaid alapján, minden bizonnyal:)
További szép (szellemi) gyerekkort.
De akkor azok meg valójában őrültek, nem?
Hiszen nem maradt egy csepp józan eszük sem.
ma 11:52
Köszi, de láttam belülről templomot, nem is egyszer! Fidesz papírzászlócskákat(!) is láttam odabent! És bár nem lett kimondva Orbán vagy a Fidesz neve, de azért CSOK-ról stb. prédikálni hallottam a papot, miközben mondja, hogy mennyire fontos a család... Persze a KATA megszűntetéséről, az ÁFA felemeléséről, a lakáskassza állami támogatásának megszűntetéséről stb. nem hallottam.
De folytathatnám még, csak nem érdekel ennyire a téma.
A kérdés nyilván trollkérdés. Én nem kívánom, hogy a kereszténységet üldözzék, de azt igenis szerintem joggal várhatnám el, hogy az egyházi iskolákban a diákok után az állam annyi "fejpénzt" adjon, amennyit az állami oktatásban adnak. Mint ahogy azt is joggal várnám el szerinem, hogy az egyházak csak úgy kapjanak pénzt, ahogy a civil szervezetek. Ha valamit fenn akarnak tartani, akkor azt fizessék a hívek. Ahogy a stadionoknál is elvárom, hogy azt se az állam finanszírozza, hanem a szurkolók, ill. szponzorok (nem TAO-ból).
37 Hihetetlen milyen arcátlanul vagytok képesek hazudni. Mennyire gerinctelenül, mennyire szánalomra méltón. És nem fogjátok fel, hogy ennek az értéktelenségnek, elvtelenségnek, gerinctelenségnek a vége a bukás újra meg újra.
Szánalmas.
39. Nem szeretem a hazugságot.
Mint amikor valaki belemondja a kamerába, hogy hetente bérmálkozik.
Vagy amikor számon kéri, hogy az egyház ne politizáljon, de Donáth papa lelkészként MSZP-s, Iványi Gábor a DK-t nyomja.
Közben jönnek a sületlenségeikkel ilyenek, mint a 37-es, mer ő látott fidesz zászlókat a templomba (persze arról nem beszél hol, mikor és ez Donáth meg Iványi után miért baj?)
És még ostoba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!