Hogyan lehetne az ateizmust felszámolni és megszüntetni Magyarországon?
Esetleg el is üldözhetjük őket. Mégis humánusabb, mint kiirtani.
Valamennyit segítene az egyházak feltupírozása. Hallottam már olyat frissen "megtért" ateistától, hogy azért vesztette el a hitét, mert ha lenne Isten, nem hagyná, hogy ilyen rossz dolgokat műveljenek a nevében.
Meg fog történni előbb-utóbb ha a Biblia igazat ír:
"Nagyok és csodálatosak a te műveid, mindenható Úr Isten, igazságosak és igazak a te utaid, népek királya: ki ne félne téged Urunk, ki ne dicsőítené a te nevedet,hiszen egyedül te vagy a szent: mert népek eljönnek mind, és leborulnak előtted, mert nyilvánvalóvá lettek igazságos ítéleteid."
Jel 15:3-4
Hozzáteszem ez a pecsétek feltörése után lesz innen nincs messze az utolsó ítélet, szóval késő bánat sokaknak
Magyarán szólva újra be akarod vezetni az inkvizíciót.
Én benne vagyok, de ellenkező előjellel: azokat kellene "beszüntetni", akik hagyták magukat megvezetni, és még másokra is rá akarják erőltetni alaptalan hitüket, amelynek minden szava népbutító hazugság.
Te azt csinálod, és úgy élsz, ahogy akarsz, kutya sem törődik vele. Imádkozz, járj a misére, de ne akarj beleszólni ésszerűbben gondolkodó embertársaid életébe és gondolkozási módjába, mert az már nem hit, hanem fanatizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!