Miért van még mindig hitelessége a vallásoknak, amikor tudjuk, hogy vannak földönkívüliek is?
,,Aki pedig megbotránkoztat egyet ama kicsinyek közül, akik én bennem hisznek, jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakára, és a tengerbe vetik."
(Márk 9:42)
Az ember nem a legfelsőbb lény. Az az Isten. De hol állítja a Biblia azt, hogy Isten után az ember a legfelsőbb lény?
Attól még, hogy nem írja egyik irat sem, hogy léteznek, létezhetnek.
Jézus Krisztus az Isten fia. Akit az Isten odaadott értünk, hogy valaki aki hisz őbenne, örökké éljen!
Aki hisz Jézusban, örök élete van! Fordulj hozzá, elmélkedj Róla. Imádkozz hozzá hittel. Ő segít és figyel rád. Szeret és a legjobbat akarja neked! Mindig törődik veled!
#12-es vagyok:
Ezzel:
"De hol állítja a Biblia azt, hogy Isten után az ember a legfelsőbb lény?", nem arra céloztam, hogy az űrlények lennének Isten után a legfelsőbb lények. Csak arra akartam rávilágítani, hogy hol mondja a Biblia, hogy így van?
Egyébként lehet, hogy van ilyen rész, de most így ezt nem tudom fejből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!