Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Akkor is rasszista vagyok, ha...

Akkor is rasszista vagyok, ha valakit a vallása miatt utálok?

Figyelt kérdés
ha úgy gondolom, h a iszlám/muszlim vallás nem elfogadható és be kéne tiltani/üldözni kéne az ilyen embereket, akkor rasszista vagyok?
2022. dec. 18. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Iszlamofób... Bezárás. Miket ki nem találnak... Akkor a proletárokat majd burzsoáfóbnak fogjuk hívni? A drogosokat halucinofóbnak? A macskákat gizsguggyafóbnak? És még sorolhatnám.
2022. dec. 18. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Rasszista akkor vagy ha a rassz alapján gyülölködsz. Ha a vallás alapján teszed az nem mond semmit arról, hogy rasszista vagy-e.
2022. dec. 19. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
64%

Az iszlám egy visszafejlődésnek tűnik.

Ószövetségben törvények alá vonták az embert.

Az újszövetségben, melyben élünk Krisztus ítélete alá vonták az embert, ami igazságos.

Az iszlám ismét törvények alá vonná az embert.

Ez visszafejlődés egy európai szemnek.

Ám az arab világ más, mint az európai. Ami itt működik, ott talán nem. Ami pedig ott működik, arra pedig Európában és a nyugati civilizációkban nincs szükség.

Én Jézust követem, igyekszem követni. De nem ítélem el az iszlámot, majd elítéli az Úr, ha úgy látja jónak. Nem ítélem el a zsidóságot. Majd elítéli az Úr, ha úgy látja jónak.

Hogy pedig velem mi lesz, szegény ördöggel, azt is az Úrra bízom. Legyen meg az Úr akarata.

2022. dec. 25. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!