A tudomány jelen állása szerint a személyiségünk és a lelkünk is a neuron hálózat képzelet szüleménye és nagyon úgy néz ki semmi nincs a halál után.Ha ez a neuron hálozat leáll akkor mi fog történni ha még lelkunk sincs?
Nem tudom épp kivel beszélgetsz, én csupán a 22#-es hozzászólásomba arra reflektáltam hogy butaság amit mondasz, hiszen látják a csillagászok hogy nem lassul a világegyetem tágulása, hanem gyorsul, ami azt igazolja hogy a teremtés jelenleg is zajlik, anyag, energia és információ jelenleg is folyamatosan születik a világegyetemben, azaz növekszik ezek mennyisége.
Ne az általános iskolában tanultakkal ess neki az embereknek, hanem nyitott elmével próbáld megérteni a világot, és ne papagáj módjára ismételgesd a butaságod.
"Hamis állítás....hamis állítás.....csak mert Csaba bácsi azt tanította hogy az atom a legkisebb, és az ősrobbanásban jött létre minden, és Csaba bácsit nagyon szerettük, ezért ez biztos így van" Istenem 🙄
Nem akarok veled vitatkozni, mert teljesen értelmetlen időpocsékolás, talpig felfegyverkezve butasággal itt fogod puffogtatni a sosem volt igaz "tudományos igazságokat". 🙄
26os
Értem, csak egy bohóckodsz. Elnézést. Azt hittem komolyan gondoltál bármit abból az röhejesen ostoba kijelentésből amit írtál.
Oké
Küldj egy tudományos kutatást amiben levezetik hogy:
"Amikor rámosolygsz egy másik emberre"
akkor energia jön létre.
Tudományos kutatást?!? Minek?
Csak mosolyogj rá valakire, és azonnal meglátod az eredményt, optimális esetben ő is mosolyogni kezd, és elönt titeket egy nagyon kellemes érzés, egyfajta energiatöbblet, amit csupán a tudatotokkal hoztatok létre.
A tudományos kutatások pár évtizedenként megdőlnek, még olyan "egyszerű" dolog is mint a gravitáció is folyton tudományos viták alapját képezi, az elmúlt párszáz évben legalább 3 x gondolták át.
Képzeld mit tennének a mosollyal?!? 😅🤔😳🙄
Sajnos én rád gondoltam...
Te vagy a troll, aki alátámasztás nélküli állításokkal dobálódzik, és viccesnek szánt megjegyzésekkel igyekszik kibújni a kérdésekre adandó válaszok elől.
Persze a válaszaid hasznosságán ez meg is látszik.
Ma is sikerült néhány null pontosat begyűjtened.
Ezért kár itt lenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!