A körülmetélést szorgalmazó, bigott muszlimok mivel oldják fel az alábbi, súlyos ellentmondást? (lásd alább)
"1. Allah teremtett mindenkit. 2. Allah tökéletes. Ebből következik, hogy Allah teremtményei is tökéletesek."
Kivéve akkor ha allah nem teremti tökéletesnek.
Ha annak teremti, akkor nincsen proba tétel. A proba tétel után a menyben van tökéletes test.
Amugy meg milyen vandalizmus? Nem levágják a pöcsöd, csak egy felesleges bördarabot szednek le, mint a köldök zsinor. Nem megy tönkre utána.
" Allah tökéletes. Ebből következik, hogy Allah teremtményei is tökéletesek."
Magasztos Allah "tökéletes", bár ezt is más jelzőkkel és szép nevekkel írjuk le.
Ebből azonban a második mondat egyáltalán nem következik. A teremtmények egyáltalán nem tökéletesek, nem is tudom honnan vetted ezt.
Egyes esetekben csökkentheti a szexuális élvezetet. Mivel a fitymádban sok idegvégződés van.
De ezt nem mindenki tapasztalja.
Az Egyesült Államokban majdnem minden második férfi körülmetélt, és nem az Iszlám miatt, hanem ez a szokás terjedt el.
Az emberek nem tökéletesek. Nem szabad azt összekeverni, hogy ne változtassuk meg a kinézetünket végleges módon, tehát ne csináljunk tetoválást, ne csináljunk plasztikai beavatkozásokat egészségügyi okok nélkül stb.
A korulmeteles egészségügyi okok miatt is fontos volt geográfiai szempontból, az iszlám megjelenésekor. Ez nem mondható csonkításnak szerintem, rengeteg egészségügyi előnye is van, nézz utána.
"A teremtmények egyáltalán nem tökéletesek, nem is tudom honnan vetted ezt."
Keresztény tanításból vette és azt próbálja ráhúzni az iszlámra.
"Keresztény tanításból vette és azt próbálja ráhúzni az iszlámra"
Szerintem nem ugyanis, keresztények szerint meg mindenki tökéletlen bűnős.
Valamint a biblia is elő irta az ószövetségben. Szerintem ez valami tájékozatlan bunko.
Szia
A körülmetélésről.
Sajnos, minden féle vallási okot kizárva, elég sok fiú gyereken "véghezviszik" szakemberek ezt az apró műtétet egészségügyi okok miatt, kortól függetlenül. Erről nem tehet sem a szülő, sem a gyermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!