Tudjuk,hogy a sátán és lucifer azon munkálkodik,hogy Isteni szintre emeljék magukat és azt mondják,hogy majd az ember is egyszer Isten lesz a kérdés lent.?
"transzcendenst.az az legyártunk egy Istent minta filmben?"
Az hogy valakinek a tudatát feltöltik egy gépre az talán.
Nem tudom hogyan jön ide ez a sátánosdi de nem ártana pontosabban meghatároznod hogy mit is tekintesz akkor istennek.
A bibliában foglalt Istenhez hasonló már miért lenne ettől valaki???
Ha pedig más milyen értelemben vesszük az isten létet akkor miért keverjük ide a Sátánt??
Sok volt neked az a könyv
Sátán amúgy = Lucifer
Bár ez a célja, nem tudja elérni.
Az ember meg nem lesz halhatatlan ha egy gépen lesz a tudata, sem Isten
Hiszen nem képes bármire és a hallhatatlansága inkább csak illúzió hiszen nincs végtelen energia a gépéhez és a gép alkatrészei sem bírják örökké
Szerintem az embert lehet megfosztani az anyagi vonatkozásaitól, mert csak a halál tudja attól elválasztani. Az embernek a természetéhez hozzátartozik az anyagi test.
Egy tisztán szellemi, anyagtalan lény viszont - elméletileg, ha elfogadjuk, hogy van ilyen - bármilyen anyagi dolgon kifejtheti a hatását, ha Isten engedi, ld. démoni megszállások.
Én ateista vagyok aki jól ismeri a Bibliát és egy kérdésem van:Miért mondja azt az Írás,hogy: istenek vagytok?Főleg úgy,hogy te azt mondod,hogy a Sátán akar istenné tenni.
Azért oda írhatnád hogy melyik versre gondolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!