Ez a sors vár minden ateistára?
Nem.
De ha így is lenne, talán bevállalnám ezt, minthogy JHVH mellé kerüljek, aki az Ószövetség szerint a vallásháborúiban a gyerekeket sem kímélte, és egyéb igazságtalan ítéletet hozott.
Arról nem is beszélve, hogy a kereszténység káros hatással volt rám, örülök, hogy ki tudtam onnan szabadulni.
Egyébként meg, ha van pokol, egyáltalán nem biztos, hogy ilyen. Ezt inkább csak a kereszténység találta ki, mert azzal (is) toboroz embereket, hogy ijesztget a pokollal/kárhozaztal, aztán felajánlja Jézust, mint megoldást.
Az egyik régi haverom, aki foglalkozott okkal dolgokkal, így sátánizmzmusaal is, azt mondja, hogy valóban van a pokolban egy kínzókamra, de az az odakerülő a keresztényeknek van fenntartva, Sátán az övéit nem bántja.
Hozzáteszem, hogy nem hiszek sem a pokolban, sem a mennyben, sem Istenben, sem Sátánban. De létezik Túlvilág, biztosan nem olyan, mint amilyennek a kereszténység mondja, mert arról a vallásról már biztosan tudom, hogy hamis.
Pontosabban:
*foglalkozott okkult dolgokkal
Amúgy csak belenéztem a videóba, nem néztem végig.
#1 voltam.
A kérdésed teljesen értelmetlen mert max leírja mindenki hogy az ő hite szerint mi van. (ha ez érdekelne véletlen akkor kérdezd ezt)
De akik a pokolban is hisznek ők se tudják hogy mi lesz ott. Azt se tudják hogy van csak hiszik.
Ateistákat meg nem térítesz meg ezzel a kérdéssel mert nem fognak meg ijedni attól amiről úgy gondolják hogy nincs. Mintha téged azzal próbálnánk meg rémisztgetni hogy menjél háborúzni mert különben nem kerülsz a valhallába. Számítana bármit is? NEM MERT NEM HISZEL BENNE.
Szóval miért kell ilyen értelmetlen kérdéseket kiírni??
Minden ateistára nem, csak a sváb meg amerikai ateistákra, az ázsiaiakról nem ám a ti istenetek rendelkezik, vagy sem.
Ez pedig, amit itt mutogatnak, nem a túlvilági pokol, hanem az oroszok félbehagyott gázkiterelmési területének metánégető gödörje a pokoli Türkménbasiisztán valóságában.
Szent Habakukk, aki ezt képes elhinni, az félig (vagy akár egészen) tökkelütött idióta.
Csak nem arra célzol, hogy létezik állítólag intelligens ember, aki ezt a gyermeteg baromságot komolyan veszi?
Teljesen elképedtem, lehetetlen, ilyen nincs.
Mondtam, hogy ezt a nála butábbaknak írta.
Csak reménykedhetünk benne, hogy ilyen ember most éppen nem téved erre.
Pontosítom az #1-es kommentem:
"De HA létezik Túlvilág...
Sajnos kihagytam a "ha" szót, és így azt a látszatot kelti a kommentem, mintha biztos lennék a Túlvilág létezésében. Pedig nem.
"nem hiszek sem a pokolban, sem a mennyben, sem Istenben, sem Sátánban."
Mert nem hiszed rövidlátó, attól még jöhet a gyorsvonat és nem kérdezi meg, hogy hittél-e benne van nem? Kit ment föl az év végi karótól az, hogy nem hisz a saját bukásában? Majd az osztály ismétlés kijózanít, de mivel annyira elvakult vagy és tüp, még az sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!