A katolikus egyház minden idők legjövedelmezőbb lehetőségét szalasztotta el azáltal, hogy a tudomány és technológia fejlődéséből nem hasznot húzott, hanem inkább idegenkedett tőle és próbálta minél jobban elnyomni?
Megint hülyének nézel minket. Az előző példádban azzal érveltél, hogy az egyháznak van védőszentje a tudomány művelői részére, ezért az egyház szimpatizál azokkal, akikhez a védpszentet rendelte. Amint a saját elméletedről megmutattam, milyen ellentmondásossá válik, azonnal fontos lett hirtelen, a védőszent eredeti szakmája. Hmmm...
"A lapos-föld hívők pedig nem mind keresztények"
Nem mind, de több mint a fele az.
"Ami az őssejtkutatás ellenzését illeti, megint csak azt tudom mondani, hogy nem csak keresztények tartják etikátlannak, de én a magam részéről látom az őssejtkutatásban a potenciált és nem ellenzem."
A katolikus egyház viszont ellenzi, és az eredeti kérdés nem a te véleményedről kérdezett, hanem a katolikus egyház hozzáállásával kapcsolatban.
"Logikád szerint a prostitúciót is támogatja az egyház, mert ez meg itt a prostituáltak védőszentje"
Lol, legközelebb olvasd is el amiről beszélsz, ugyanis pontosan az ellentétét jelenti ez esetben, hogy a prostituáltak védőszentje, mint amit tudatlanul mögéképzeltél :D
"A lapos-föld hívők pedig nem mind keresztények"
Sajnos úgy tűnik, hogy a keresztények körében elég sokan hisznek a lapos Földben. Ez a srác a videója elején el is mondja ezt, de érdemes megnézni a videó címét is, ami beszédes:
Csak szólok, hogy az egy keresztény csatorna, tehát nem egy ateista ember beszél.
Számomra ez egyértelműen azt bizonyítja, hogy a kereszténység istene nem létezik. Hiszen ha létezne, és kapcsolatban lennének vele, akkor a hívőinek kellene a legokosabbnak lenni a világon. Erre meg lapos Föld hit van köztük...!?
Az ókori görögök (pogány nép) saját maguktól jöttek rá, hogy a Föld gömb alakú. Arisztotelész még bizonyítékokat is hozott mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!