A zsidóknak miért nagy az orruk?
Mikor Isten orrot osztott megkérdezte az embereket milyet akarnak.
A fehér ember azt válaszolta, ne legyen se nagy, se kicsi, közepeset akar.
A négere azt mondta nagyot és laposat akar.
A mongoloid azt mondta picike orrot akar.
A zsidó megkérdezte mennyibe kerül, mire Isten azt mondta INGYEN VAN!, Erre a zsidó: Akkor a legnagyobat.
Kedves Utolsó!
Lehet hülyézni, de ne próbáld nekem megmagyarázni hogy a zsidók többségének átlagos az orra...az rendben van hogy vannak kivételek, de szerinted véletlenül terjedt el az hogy a zsidókat a nagy orr alapján azonosítják???És igenis én már láttam sok zsidót, mindegyiknek az átlagnál nagyobb orra volt...és egyébként az sem véletlen ám hogy utálnak titeket...te sértődött zsidó.
Egyébként ez nem rejtett zsidózás..igen,ha tudni akarod nem szeretem a zsidókat, de persze vannak kivételek is.Ahogy a cigókat sem szeretem mégis van tök rendes cigány ismerősöm, meg vannak olyanok is akiket utálok.
Hát kedves zsidó, ha szerinted egy zsidónak sem nagyobb az orra, mint az átlag, elég furcsa elképzelésed van az átlag orról.
Elég csak Barbra Streisandra gondolni, aki a legismertebb viselője a zsidó orrnak (amire a kérdező is gondol) Tudod, lehet az agyad megfelelő méretű és z orrod is, de a látásoddal nagy baj van, ha azt az orrot normálisnak látod.
2010-09-18 22:25 válaszán jót vigyorogtam, jól megmondta.:D XD
Egyébként én nem vagyok zsidó, de már rohadtul unalmas számomra egyesek megnyilvánulásra. Mire jó ez? Szerintetek csak egy zsidó lehet törtető pénzsóvár? Ugyan már. A magyarok közt is akadnek szép számmal olyan emberek, akiknek a pénz az első és annak megszerzése érdekében bármire képesek. Nem kell általánosítani. Nyilván vannak pénzéhes zsidók, de ez nem azt jelenti, hogy mindegyik az, ugyanúgy, mint más népcsoportoknál. A pénzsóvárság származástól független.
Egyébként én is elgondolkodtam már a kérdésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!