A zsidóknak miért nagy az orruk?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 14:38
2/34 Kriszti83 válasza:
Nem csak a zsidóknak nagy az orruk.
3/34 anonim válasza:
genetika. Az orrukra híznak :)
4/34 anonim válasza:
Mert ilyen a genetikájuk.a négerek miért barnák?
5/34 anonim válasza:
az araboknak is nagy az orruk, ők meg a zsidók elég közeli népcsoport, ugyebár...
6/34 anonim válasza:
Nem tudom, nekem például nem nagy.
7/34 anonim válasza:
mert a levegő ingyen van (régi vicc)
8/34 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat.am nem vagyok zsidó, nem azért kérdeztem..de ugyebár a zsidók nagyobb részének nagy az orra mint a fehéreknek..
2010. szept. 17. 19:58
9/34 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, de szerintem szimplán csak genetika. Ahogy van nordikus, meg mongoloid, negrid meg mindenféle. Nah ezt most jól megmondtam, pedig általában értelmesen válaszolokO.o Bocsi:S
10/34 anonim válasza:
Több zsidót láttál volna, tudnád, hogy nem nagyobb az orruk, mint bárki másnak, kevés kivétellel. Nagy orruk igazából az örményeknek van, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!