Hogyan dörgöljem az orruk alá, hogy jobb vagyok mint ők?
Sehogy. Ha valóban jobb lennél, akkor fel sem merülne ilyesmi a fejedben. És egyébként sem lenne szükség az orruk alá dörgölni, mert észrevennék maguktól.
Gyúrj még egy kicsit ezen a témán...
Teljesen egyetértek az első hozzászólóval, Te legyél különb és büszke! Hidd el, mindennek eljön az ideje, akkor is, ha Te nem fogsz arról tudni, hogy ők megtudták...
Az a lényeg, hogy hiszel magadban, és elindultál a változás útján! Gratula!
Semmi ertelme sem lenne azt bizonygatnod, hogy jobb vagy naluk. Tobb okbol. Egy embert a tettei alapjan itelnek meg, a masik meg az, hogy eleg izzadtsag szagu, ha az embernek bizonygatnia kell masnak, hogy o jobb naluk. Ez kisebbsegi komplexus, amit ezzel a majd en megmutatom nekik magatartassal akarsz kompenzalni. Aki szeret, ezutan is fog, aki meg eddig nem szeretett, nem fog ettol megszeretni.
Leirnam neked az en tortenetemet. Nagyon befele fordulo gyerek voltam, meg 1 igaz baratom sem volt egyetemig. Az osztaly elegge kirekesztett, aztan az osztalytalalkozokon mindig en vagyok a kozeppontban. En, aki anno mindig periferian voltam. Mindenki velem akar beszelni, azok is, akik regen leneztek. Felnottek es belattak, hogy nem vagyok en furcsa, csak akkor tul erett voltam, nem tudtam a korosztalyomba beilleszkedni. A tetteim az evek soran engem igazoltak. En, a legfelenkebb, legvisszahuzodobb, magamnak valo ember ertem el a legtobbet es ezert tisztelnek. Nem dorgolom senki orra ala, hogy jobb vagyok naluk, mert nem vagyok jobb, csak en is erek annyit, mint ok es ezt ok is tisztan latjak mara. Teged sem a flegmasag fog kiemelni a tomegbol, hanem a tettek. Ha a munkaban, csaladi eletben kiemelkedot alkotsz masokhoz kepest, el fognak ismerni. Utolag teljesen felesleges ezen ragodnod, a regi serelmeidet elovenned, mert csak magadnak artasz.
:D:D:D mintha az én gondolataim hallanám 1-2 évvel ezelött.
Külömbség csak annyi volt, hogy én tudtam, hogy hülyeség és nem szavakból kell építkezni, hanem tettekből.
Én is eljártam gyúrni(betegen,vékonyan,pattanásossan:D) mindenki csak kinvetett kömény 60 kilómmal, és teljessen komolytalan életfelfogásommal..aztán közben eltelt egy év 25kg val és rengeted ambicióval csak hallom vissza a pletykákat, hogy folyton rólam beszélnek, és példakép vagyok...az utcán úgy néznek rám ,hogy jajj mikor köszön..
Aztán a szájuk folyton a sziára áll..gondolom tudod milyen.
Nem szólsz hozzá és szi-szi szi....és várja, hogy te köszönj:D DE EZEK NAGYON NAGY ÁLDOZATTAL JÁRNAK!
és hiába lesz ez nem leszel boldog:/ tehát inkább csak azon járjon az eszed, hogy magad fejlesszed..de ne érts férre nyugodtan elküldheted őket a pi*ba. Lehet hatásos is lesz de nem annyira szerintem mint, ha a tetteiddel mutatnál fel valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!