Hogyan dörgöljem az orruk alá, hogy jobb vagyok mint ők?
Figyelt kérdés
Tudom a kérdés hülyén hangzik. 19 éves srác vagyok, gimibe jártam. Arról van szó hogy 4 évig elvoltam, de úgy igazán nem találtam a helyemet az osztályban. Igazából egy jó dolog volt hogy találam magamnak 1 igazi barátot. Nem voltam kirekesztett vagy ilyesmi, volt egy csomó haverom de igaz barátom, aki tényleg barát és úgy is viselkedik csak egy volt. A haverokkal elvoltam, igaz hogy nem volt sok. Az osztálytársaim nagyobb részét ki nem állhattam mert aljas, kétszinű, képmutató emberek voltak. A srácok lekezelőek voltak, azt hitték jobbak nállam, a csajok nagy része meg ilyen bunkó pi*csa volt, és sokkalta inkább a népszerűség meg a pénz számított nekik. Most érettségi után, szeretném a sok szemétláda orra alá dörgölni, hogy én is vagyok valaki és jobb vagyok nálluk! Sajnos elég sokéig hittem nekik, és nem bíztam magamban, nem tartottam magam sokra. De az a barátom lelket öntött belém, azt mondta ez már nem mehet így tovább. Elkezdtem edzeni (ő már régóta testépítéssel foglalkozik) és készülni az érettségire az ő segítségével. Azóta olyan vagyok mintha kicseréltek volna. Visszatért belém valami. Már csak azt nem értem annak idején miért voltam ilyen elnéző a szemét alakokkal. Szeretném memutatni nekik hogy mennyivel jobb vagyok nálluk és százszor jobb ember vagyok tőlük! Szerintetek hogy tegyem? Van valami ötletetek? Volt már valaki hasonló helyzetben??2011. jún. 16. 22:02
11/12 anonim válasza:
Kezdetnek tanulj meg helyesen írni, az sokat segít, mert ez így elég vicces. A nálam és egyéb alakjai egy l-el írandóak!
Amúgy ne foglalkozz velük. Ha cseszteted őket az piti dolog, ne viselkedj úgy mint ők. Vedd semmibe őket, és kész.
12/12 anonim válasza:
a legjobb módszer ami nekem is segített meg sok emberenek a "leszarás". ha leszarod őket csak magaddal foglalkozol magadat építed, testileg, lelkileg, stílusilag akkor lesznek követőid, akiknek bejön az a stílus, és népszerű leszel, akiknek nem leszel az azoknak csak irígységből nem leszel az... kezdetnek pl a helyesírásodon változtass: a nálluk helyesen: náluk ;) ha jobb akarsz lenni mint ők ne nekik akarj megfelelni hanem magadnak, és válassz egy nagy példaképet, és inkább annak a példaképnek akarj megfelelni. valószínűleg ők is azért viselkednek veled lekezelően mert látják hogy nem azt az utat járod mint ők,nem azok a céljaid ezért nem vesznek téged egyenrangúnak, ha nagyobbak lesznek a céljaid és el is éred azokat akkor majd felnéznek rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!