Mi lenne ha jobb életkörülmények közé kerülnél? Min változtatnál? Akármilyen témára értve!
Vennék vagy bérelnék egy lakást, ahol nem 3-4 másik emberrel kéne laknom. :D
Kicsit felújítanám a ruhatáram.
Több szórakozási lehetőségem lenne, mert azért csak úgy elmenni a haverokkal moziba, vagy bowlingozni is sokba kerül nekem sajnos. XD
Ja meg elmennék barátommal valahova, legalább egy hétvégére. Ha nagyon jobb körülményeim lennének, akkor az egész világot bejárnám.
És lenne 1-2 olyan alapítvány, ahova adakoznék szívesen.
Ja meg befizetnék néhány nyelvtanfolyamra és megszerezném a jogsit. :D
Beutaznám az egész világot,minden sportot szinte kipróbálnak:hegymászással kezdenék,utána jönne az ugrások (persze biztonsági kötéllel). Kipróbálnám magam a harci művészetekben ,elsőnek a nyilazást próbálnám,utána jöhet a katana.Soha szinte meg nem állnék bulik,partik stb.És a családomra gondolva vennék nekik egy hatalmas apartmant,én szállodákban élnék többségbe.De a házamba lenne egy gigantikus könyvtár,ahol rengeteg különböző tudományos ,és szórákőztattő könyv lenne.Persze lányból vagyok jöhetnek a ruhák és a tánc tanárok is.Munka nélkül nem tudnák élni,létre hoznák egy ruha áruházat.Tanulmányaimat ugyan úgy fojtatnám,főleg a történelem és a nyelvek terén.
L:18
Abbahagynám az egyetemet, és vállalkozásba kezdenék. Pl. építtetnék egy élményfürdőt csúszdaparkkal.
Vennék egy villát a családomnak, medencével, óriási kerttel, sok szobával.
Saját fodrászom, sminkesem lenne. Új ruhákat, sminkcuccokat vennék.
Persze ez csak akkor, ha milliárdos lennék. Ha csak kicsivel jobb életkörülmények közé kerülnék, akkor csak az utolsó mondatban leírtakat csinálnám.
több különórára járnék, ahol a tanár csak velem foglalkozik
sok új ruha, cipő, kiegészítő
saját sminkesem, fodrászom, szakácsnőm(aki segítene is), kertészem lenne
lovakat tartanék és hozzá egy emberkét aki gondozná őket plusz megtanítana engem is jó pár dologra
vennék egy telket ahol jó kis tervezőkkel és kivitelezőkkel együtt dolgozva megterveznénk az istállótól a házon és a medencén át a kertig mindent
letenném a kismotor vizsgát és vennék egy robogót
vennék 1 golf kocsit, a kertben való furikázáshoz
csináltatnék egy óriási könyvtárat ahol az én és anyukám könyvei is elférnének, mivel sokat olvasunk
saját szobát csináltatnék a csincsilláimnak és egy kisebb, külön házat a cicámnak
lenne kutyám is, neki is külön része lenne
paradicsomot, hagymát és még egyéb zöldségeket termesztenék a kertben
lenne saját edzőtermem, és edzőm
nagyon sokat utaznék
kipróbálnék sőt lehet sokszor mennék pl. ejtőernyőzni, bungee jumpingozni stb.
tanulnék németet, spanyolt, olaszt
vennék egy jó kis fényképezőgépet és mindenhol fényképeznék(na meg persze járnék tanfolyamra)
lenne egy szoba aminek a falain a legjobb képeim lennének kint
vinném a barátaimat, családomat mindenféle utazásra, áthívnám őket medencézni, kutyázni, cicázni, lovagolni, edzeni stb.
családomat kisegíteném mindig és adnék nekik is pénzt arra amit szeretnének
adakoznék és ha esetleg felnőtt koromban összejönne egy pasi óriási lakodalmat csapnék családdal és szűkebb baráti körrel
ha a pasi belemenne örökbe fogadnék egy gyereket akit ilyen jó életkörülmények között úgy nevelnék, hogy csak akkor kap ilyen meg olyan dolgokat, ha tanul rendesen, majd, ha elég nagy hozzá és nem túl makacs felvilágosítanám a tanulás értelméről
szép álom (:
Vennék egy tanyát és állatokat tartanék, és abból élnék meg. Csak természetes összetevőkből álló kozmetikumokat és tisztálkodó szereket használnék. Ruhákból is csak fair trade.et és mesterséges anyag menteset, de ez mindenre vonatkozna.
Utazgatnék, és segíteném a veszélyeztetett fajok megmentését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!