Megfelelő pszichiátriai kezeléssel ki lehetne gyógyítani az embereket a vallásból?
Értem hogy valaki nincs jóban a szüleivel és nem bízik senkiben. De miért kell ezt még reklámozni is?
Ott van "Jézus" mint egyetlen "valaki" akiben megbízik. Ez lehet segít. De míg ott van a pótlék addig hogy oldod meg a problémákat?
A "Jézus" csak egy mankó ami miatt nem tanulsz meg járni.
"A Földön a legjobban anyámat és apámat szeretem, ők a világ legjobb emberei,"
"Senkiben nem bízom csak benne, mert Ő mindig segít."
Tehát a szüleid a legjobbak de mégsem bízol bennük és nem segítenek mindig?
Pszichológia szakon is azt tanítják hogy ha valakinek van valamilyen problémája akkor találjon ki egy képzeletbeli dolgot amivel eltudja fedni a problémát.
különösen ha ez megakadályozza az illetőt a normális emberi kapcsolatok kialakításában és abban hogy normális életet élhessen.
Nem ismerem a pápa teljes élet történetét.
Nem állítottam olyat hogy az isten hívőket elmegyógyintézetbe kéne zárni.
Azt állítottam hogy a leírtak szerint nagyon nagy a valószínüsége hogy neked van olyan problémád amivel fel kéne keresned egy pszichológust. A leírtak szerint van egy problémád és Jézust használod arra hogy ne kelljen szembe nézned ezzel.
Ezenfelül lehet sok más ember is akik a problémáikkal való szembenézés elkerülésére használják a vallást.
De nem mindenki. A jelek szerint te pont erre vagy erre is használod.
Nem tudom mit számít az hogy ki és mit csókolgat.
Engem nem csókolt meg. De ha akart volna se engedtem volna neki.
Miért állítottam volna bármi ilyet vagy bármi mást a pápáról? Nem ismerem, nem beszéltem vele. Akkor milyen alapon írnék róla bármit is?
Rólad az önmagadról tett állításaid alapján vontam le következtetéseket.
Egyébként abból hogy valaki hívő nem következik egyértelműen hogy van mentális problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!