Be tehenek azért pszichiátriára mert hívő vagyok?
Te ugyanaz vagy, akit három óra gépezés miatt akarnak betenni...??
HIdd már el, hogy a szülők továbbra sem tudnak senkit kórházba utalni - azt egyedül a szakorvos teheti meg.
Hány éves vagy...? Gondnokság alatt állsz esetleg...????
Semmilyen orvos nem fog beutalni istenhit miatt... ezzel az erővel százezreket be kéne utalni... :)))))
Milyen egyház, vagy gyülekezet...???
De amúgy max. akkor tilthatnak a szüleid, ha valami destruktív szektáról van szó.
De akkor SEM küldhetnek pszichiátriára! Ne higgy már el minden badarságot, amivel fenyegetnek!
4: akkor nevesd ki, és ennyi.
Teljesen nevetséges fenyegetőzés, még az orvosok is körberöhögnék, ha ott akarná elintézni, hogy téged bárhová beutaljanak.
Az istenhit nem pszichiátriai probléma.
A lelkiismereti szabadság alkotmányos jog, senkit nem zárhatnak emiatt sehova. Lehet azt gondolni a vallásról, hogy hülyeség, de még hülyeség miatt sem zárnak senkit sehova.
Amit mondasz, az megtörténhet, például Kínában. Ha ott azt mondod, hogy Jézus nagyobb Úr, mint Hszi Csin-ping főtitkár elvtárs, akkor vihetnek az átnevelőtáborokba (koncentrációs táborokba) az ujgurok mellé.
OK, pontosan erről beszéltem én is korábban.
Még az is lehet, hogy a szülőket fogják kivizsgálni, hogy ki van-e mind a négy kerekük... :)))))
(viccvót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!