Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Be tehenek azért pszichiátriár...

Be tehenek azért pszichiátriára mert hívő vagyok?

Figyelt kérdés
Szüleim akarnak betenni, mert szerintük komoly gondok vannak bennem, mert képzeletbeli lényekbe hiszek, azaz Istenbe.. rendszeren templomban is eljárok mert érzem hogy van Isten
2021. máj. 17. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Te ugyanaz vagy, akit három óra gépezés miatt akarnak betenni...??

HIdd már el, hogy a szülők továbbra sem tudnak senkit kórházba utalni - azt egyedül a szakorvos teheti meg.

Hány éves vagy...? Gondnokság alatt állsz esetleg...????

Semmilyen orvos nem fog beutalni istenhit miatt... ezzel az erővel százezreket be kéne utalni... :)))))

2021. máj. 17. 11:24
 2/12 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2021. máj. 17. 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Milyen egyház, vagy gyülekezet...???

De amúgy max. akkor tilthatnak a szüleid, ha valami destruktív szektáról van szó.

De akkor SEM küldhetnek pszichiátriára! Ne higgy már el minden badarságot, amivel fenyegetnek!

2021. máj. 17. 11:34
 4/12 A kérdező kommentje:
3. Római katolikus, apám nagyon rossznak tartja őket, nagyon káros...
2021. máj. 17. 11:42
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

4: akkor nevesd ki, és ennyi.

Teljesen nevetséges fenyegetőzés, még az orvosok is körberöhögnék, ha ott akarná elintézni, hogy téged bárhová beutaljanak.

Az istenhit nem pszichiátriai probléma.

2021. máj. 17. 12:15
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

A lelkiismereti szabadság alkotmányos jog, senkit nem zárhatnak emiatt sehova. Lehet azt gondolni a vallásról, hogy hülyeség, de még hülyeség miatt sem zárnak senkit sehova.

Amit mondasz, az megtörténhet, például Kínában. Ha ott azt mondod, hogy Jézus nagyobb Úr, mint Hszi Csin-ping főtitkár elvtárs, akkor vihetnek az átnevelőtáborokba (koncentrációs táborokba) az ujgurok mellé.

2021. máj. 17. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Az előttem levők már leírták a lényeget. Arról nem is beszélve, hogy ez nem úgy működik, hogy a szülők kitalálnak valamit és befektetnek. Én voltam 15 évesen ilyen vizsgálatokon, végül befektetni osztályra nem kellett. De előbb pszichológusi szakvélemény, majd a háziorvos erre hivatkozva beutal pszichiáterhez, több héten át vizsgál, beszélgettek. Nekünk volt egy 10 napos csoportos "foglalkozás" is, mindennap. Eközben is különféle vizsgálatok vannak, majd ezután dönthetnek úgy, hogy ha súlyos, akkor befektetnek osztályra, vagy ha nem, akkor csak előírnak terápiát, amikor csak hetente vagy heti néhányszor kell bemenni.
2021. máj. 17. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
7: de gondolom, te nem templomba járás miatt kerültél szakorvoshoz...
2021. máj. 17. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as, nyilván nem, de azért írtam, hogy csak úgy nem tesznek be pszichiátriára. Ha a szülők nyakon csípik a csemetét és bármilyen indokkal ők akarnák befektetni, akkor elküldik őket.
2021. máj. 17. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:

OK, pontosan erről beszéltem én is korábban.

Még az is lehet, hogy a szülőket fogják kivizsgálni, hogy ki van-e mind a négy kerekük... :)))))

(viccvót)

2021. máj. 17. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!