U. Xorter kérdése:
Ateista létemre lehet isten-komplexusom?
Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 16:26
11/16 anonim válasza:
10# nem képzeld el hogy egyetemet végeztem Debrecenbe méghozzá szóval erről ennyit
12/16 anonim válasza:
ok akkor nem te vagy az... és milyen szakon ha szabad kérdezni? ":D
13/16 anonim válasza:
egyetem és egyetem közt is van különbség csak szólok :DDD
14/16 anonim válasza:
"véletlen nem te vagy az aki a közép iskolai fizikájával akart menőzni csak aztán be sült vele? ;)"
Nem igazán értem, hogy lehet a középiskolás fizikával besülni, amikor az átlag felnőtt ember nem tudja azt. Ha valaki elsajátította a gimnáziumi fizikát, már nagyobb tudás birtokában van, mint az utca embere. Aki vagy nem is tanult olyat, vagy elfelejtette, vagy az iskolában sem tanulta meg rendesen.
Szerintem ha kiírnék ide egy 10. osztályos fizika feladatot például elektromosságtanból, a rovat nagy része nem tudna vele mit kezdeni, azt sem tudná, melyik egyenletet használja.
15/16 anonim válasza:
De ezzel most amúgy nem másokat akarok lenézni, mert meg lehet tanulni a gimnáziumi fizikát annak, aki akarja.
#14 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!