Isten miért bújkál?
Sok vallás van különböző szabályokkal. Tippelgessünk melyik lehet az igazi és arra alapozzunk mindent?
Mit veszítene ha eljönne és konkrétan megmondaná hogy mit vár el??
39.
Te azt érted hogy sok jót tenne azzal ha mindenkinek normálisan megmutatná magát?
A 7 főbűnben is szerepel a jóravaló restség. Isten miért rest jót tenni? Szeret minket. Akkor miért??
A nátrium-nitrit miért nem fullaszt meg mindenkit egységesen? Miért nem mutatja meg magát az E250?
Látod ezt sem hiszik el nekem, pedig az igazat mondom. Ha eljönne Isten, hogy Ő az, akkor sem hinnék el az emberek.
Ha csodákat tenne, akkor azt mondanánk, hogy Sátán is tud csodákat tenni.
Azt ne felejtsd el, hogy Sátán ugyanazt meg tudja csinálni, amit az Isten, de nem örök, elpusztítható.
Csak egyet felejtesz el, előző: ez az isten VÉGTELEN.
Ez azt jelenti, hogy EGÉSZEN PONTOSAN az történik, amit ő akar.
Igen: MOST IS az történik. Meg a jövőben is az fog. A múltban is az történt.
A sátánt ÉS a cselekedeteit is ő alkotta.
42.
Valaki belehalhat abba ha meg eszik egy mogyorót. Mások meg ha egy kilót megesznek se lesz bajuk.
Ha van ilyen E számos valami az kimutatható csak maximum nem olyan ismert.
Ezenfelül előzőekben már részleteztem hogy miért is tudná bebizonyítani hogy ő Isten úgy hogy mindenki elhiggye.
Minek?
Ha meghalsz úgy is meglátod mi az igazság.
Márpedig meg fogsz!
Addig még csak kibírod.
45.
Igen. A halált senki sem cáfolta ahogyan azt sem hogy ki hova kerül. Azonban rengeteg vallásnak a része a halál utáni ítélet.
Ilyen szempontból azonban egyáltalán nem mindegy.
Vagy szerinted igen?
Vannak akik ártanak másoknak és/vagy önmaguknak a hitük miatt.
Szerinted itt mindegy hogy mi az igazság??
Az igazságnak hatása van mind az itteni mind a túl oldali dolgokra így egyáltalán nem mindegy!!
Elnézést. Nem tudtam hogy egy gyilkossal beszélek.
Nem szerepelt a kérdésben (ez az én hibám mert nem írtam bele) de ez a kérdés a normális embereknek szól.
"Sok vallás van különböző szabályokkal. Tippelgessünk melyik lehet az igazi és arra alapozzunk mindent?
Mit veszítene ha eljönne és konkrétan megmondaná hogy mit vár el??"
A keresztény az igazi mert a tudományos tények alá támasztják azt.
Ezzel továbbra sem válaszoltad meg a kérdést.
Nem tudom mire gondolsz pontosan "tudományos tények" alatt de ezzel már több vallás részéről is találkoztam és mindig áltudományok voltak. Hazugságok (ami bűn).
Lehetőleg a kérdésre válaszoljatok.
A kérdésre keresem itt a választ. Ha eltérünk tőle akkor töröltetni fogom a válaszokat. (45., 47., 49., ... válaszolók)
Spóroljátok meg magatoknak is az energiát és az időt és a moderátornak is és a kérdésre válaszoljatok vagy ne válaszoljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!