Isten miért bújkál?
Sok vallás van különböző szabályokkal. Tippelgessünk melyik lehet az igazi és arra alapozzunk mindent?
Mit veszítene ha eljönne és konkrétan megmondaná hogy mit vár el??
29.
A szinesztézia ha jól tudom pont ez.
De nem is kell teljes mértékig érzékelnünk istent ehhez.
30.
Emberi testben teljesen felfogható.
Csinál pár olyan dolgot mint a Mindenható című filmben vagy akár pár komolyabbat és mindenkivel elhitte hogy ő isten. Főleg ha egyszerre több testben jelenik meg. Kicsit már mátrix jelegű lenne.
32.
Képes arra hogy érzékelhetően megmutassa magát és bizonyítson. Innentől mindegy mit érzékelünk és mit nem.
Az biztos, hogy Isten nem az ember logikája szerint cselekszik. A Biblia sem állít mást.
Valamiért Isten azt akarja, hogy mi alkalmazkodjunk Őhozzá.
Nekem amúgy Laár András hozzáállása tetszik a különböző vallásokhoz.
Talán mert a bibliai Isten nem létezik.
Ez tökéletesen meg magyarázná hogy miért nem mutatta meg magát, miért cselekszik logikátlanul, igazságtalanul és gonoszul a bibliában.
Ezenfelül azt is hogy miért sugárzik több ponton is az a bibliából hogy úgy írták meg hogy minél több követőt próbáljon szerezni és megtartani nem pedig úgy ahogyan egy igazságos, jó, logikus Isten sugallta volna.
37.
Több különböző vallású embertől is hallottam már hogy az ő istene megmutatta magát neki. Ez alapján akkor minden vallás igazi és akkor lényegében gyilkolhatunk is nyugodt szívvel mert van amelyik vallás meg engedi. A lényeg hogy olyan vallást találjunk amelyik elnézi vagy pártolja az elkövetett dolgainkat.
De ez ugyebár nem túl valószínű.
De ha neked tényleg a valódi isten mutatkozott meg akkor még inkább felmerül a kérdés hogy miért nem képes megmutatkozni mindenkinek??
Inkább tesz homályos megnyilvánulásokat amik miatt rengetegen csak ostobának nézik a hívőket és még jobban eltávolodnak tőlük.
Ha valóbban szereti az embereket akkor mutassa meg magát mindenkinek és tisztázza végre hogy mi is a helyzet. Nem kerülne neki semmibe.
Pl. én tudom, hogy a pác só vagy a nátrium-nitrit (E250) méreg, amitől meg lehet fulladni. Esetemben így van.
De a többiek szimplán max. csak rákot kapnak.
Ezt ugye hiába mondom el. Ez igazság, de senki nem hisz nekem. Addig nem, amíg ők is el nem kezdenek fulladni. Van egy társaság, akiket megtaláltam, szintén E250-től fulladoznak.
Mi csak bio ételt ehetünk, amit az 1980-as években és előtte termeltek.
Azért írom le, mert Istennel kapcsolatban is így vagyunk, persze jó értelemben, nem pedig az E250 méreggel kapcsolatban. De érted az érvelésem!?
Akkor ezekszerint mindent elkéne hinnünk amit álítasz vagy amit bárki állít itt az oldalon??
Vagy mit is akarsz pontosan?
A két dolog között elég nagy különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!