Ha létezik isten, akkor ő melyik istenben hisz?
-Saját magát nem imádhatja.
-Ha nincs istene, akkor ő a legnagyobb ateista az Univerzumban!!!
-Lehet okoskodni!!!
"Az nem mély gondolkodás, hogy felteszel egy kérdést aminek eleve semmi értelme, hisz szavak definícióját kell hozzá megerőszakolnod. Ez szimplán ostobaság."
Sajnálom, hogy így gondolkodsz!! Látod ezért van több ezer vallás a világon, mert sajnos ez van!!
Ha nem érted a kérdést nem engem kel fumigálni, hanem mélyebben kellene magadba gondolni. Nézd nekem mindegy, hogy ha nem segíthetek!! Én nem vagyok Jézus!! Sajnálom, hogy ezt kell leírnom, de az az ostobaság amit a kérdezőnek irogatsz.
"Mert az értelmetlen jelentésű kérdéseket ostobaságnak tartom, ezért van ennyi vallás. Hm... hát ebben még annyi logikát sem sikerült belepréselned, mint az indító kérdésedbe :D"
Értem!!! Rendben!! Te egy ilyen nagy királynak érzed magad, valójában egy nulla vagy, de nem baj!!! Majd elmúlik és kinövöd!! Vagy jönnek az Ufók és segítenek gondolkodni!! Mai világba ez a menő!! És annak nagyon, sőt kimondhatatlanuk örülök, hogy maximális logikád van. Mi is lenne az emberiséggel, ha Te nem lennél!! Szerintem óriási katasztrófa!! Az északi sark beleütközne az Etnába, de ebbe ne is gondolj bele. Ez nagyon durva!! Ezt még neked sem ajánlom!
Várj!! Te nagyon huncut vagy. Nem Te vagy Jézus álruhában??
Ne már!! Nagyon gyanús!! ÁÁÁ! Az nem lehet, de ki tudja. ???
Szóval, ha te egy ilyen nagy királynak képzeled magad: Az első kérdés a következő a kérdésemre. Tudom nem illik kérdésre kérdés, de meglehet oldani!!
A kérdés pedig amit fel kellett volna tenni a következő: Melyik isten a több ezerből???
Gondolom ez sem logikus IQ bajnokunk személyében, de szerencsére a véleménye nem számít túl sokat!!
Látom tényleg nem erősséged ez az egész. Ismét sikerült egy értelmetlen kérdést feltenned.
Mégis mi van "melyik istennel a több ezerből"?
Ézsaiás 43:10
„Ti vagytok az én tanúim – jelenti ki Jehova –, igen, szolgám, akit kiválasztottam, hogy megismerjetek, és higgyetek bennem, és megértsétek, hogy én ugyanaz vagyok. Előttem nem volt Isten, és utánam sem lett egy sem.
Ézsaiás 45:5 Én vagyok Jehova, és nincsen más,rajtam kívül nincs Isten.
Ézsaiás 44: Így szól Jehova,Izrael királyai és megváltója, a seregek Jehovája: »Én vagyok az első és az utolsó. Rajtam kívül nincs Isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!