Ha létezik isten, akkor ő melyik istenben hisz?
-Saját magát nem imádhatja.
-Ha nincs istene, akkor ő a legnagyobb ateista az Univerzumban!!!
-Lehet okoskodni!!!
Én ateista vagyok, de az, hogy hiszel valamiben, nem egyenlő azzal, hogy imádni is kell.
Ergo ha isten létezne, akkor tudná, hogy létezik isten (ő maga), de nem kellene imádnia magát:)
Köszönöm a választ!!
Én nem pont erre gondoltam, ne hari!
Ha valaki nem hisz semmilyen istenben, akkor ateista, de egy isten nem hisz semmilyen istenben, akkor ő nem ateista? Magában nem hihet mert akkor egoista!!
Az egoizmus, mint önimádat egy egészséges természetes viselkedés. Akkor van probléma, ha ez odáig fajul, hogy más emberek ellen irányul.
Isten tudja, hogy van. Van önbizalma és önmagát is szereti.
Kedves utolsó!!
Rendben!! Igazad van, de isten milyen istenben hisz??? Ez a kérdés, mert ha nem hisz, akkor ateista!!!
Ha tudom, hogy a citrom savanyú és nem hiszem, akkor ez nem tagadás. Ha tudom vagy hiszem, hogy férfi vagyok, akkor az nem önimádat és nem nőgyűlölet.
De mint már írtam. Isten hisz magában és imádja önmagát. Elhiszi, hogy van és igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!