Most kinek higyjek és mi alapján?
Figyelt kérdés
Egyik barátom keresztény és azt mondja Jézus Isten fia és feltámadt.
Másik barátom zsidó vallású és azt mondja ez hülyeség...
2022. febr. 13. 11:40
21/29 anonim válasza:
Az évezredek óta változatlan Bibliádból.
A többi példány sokkal többet változott, a legtöbb tönkre is ment.
22/29 anonim válasza:
@21, ez nem levezetés. Ez agyatlan önismételgetés.
Szóval akkor nem megy a vitázás. Sajnálom. Kellemes örök halált kívánok! :)
23/29 anonim válasza:
Ja: Kreatti.
Persze, ki más.
Egy pillanatig azt hittem, hogy rendes emberrel beszélek.
24/29 anonim válasza:
"Egy pillanatig azt hittem, hogy rendes emberrel beszélek."
Leesett az önismételgetésed és rájöttél, hogy magaddal beszélsz. De legalább beismered, hogy nem vagy rendes. Bár ezt tudtuk
25/29 Darkmoon80 válasza:
két pipa alatt nem érdemes szót vesztegetni rá, egyértelműen haszontalan felhasználó
26/29 anonim válasza:
Bibliát olvasva kiderül az igazság. Én abban hiszek, hogy Jézus Isten fia, és valóban feltámadt a halottak közül, jelenleg Istennel van az égbe, mint Király.
27/29 anonim válasza:
Na jo, de ha Krisztus uralkodik mint kiraly, akkor mit csinal Isten?
28/29 anonim válasza:
Ne tegyél már fel ilyen kereszt kérdéseket. Még a végén belezavarodnak és azt fogják mondani hogy a mars lakók vagyunk.
29/29 Darkmoon80 válasza:
Tudod, Isten látta a Dogma című filmet és Jézus haver láttán felkiáltott: "Tök király!". Na itt el is dőlt a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!