Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A katolikus papok többsége...

A katolikus papok többsége vajon szűz? Mármint, felszentelésük előtt még lehettek nővel, nem?

Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 23:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%

Senki se úgy születik, hogy papnak fog állni, ez egy jóval később elhatározás eredménye. Addig ők is világi életet élnek, mint bármelyik másik hívő, vagy nem hívő. Ez utóbbira is van példa, vannak olyan papok, akik korábban nem éltek hívő életet, hanem felnőttkori megtérés eredménye a papságuk.

2022. jan. 26. 10:21
 12/32 A kérdező kommentje:

"Most komolyan van, aki elhiszi, hogy a katolikus tizenévesek nem maszturbálnak, amikor egy egészséges férfi minden nap merev farokkal ébred és ha nem nyúl magához, akkor is kiürül spontán magömléssel éjszaka? Ekkora baromságot."

Tényleg baromság amit írsz, mert azt hiszed, hogy a maszturbáció elveszi a szüzességet. Ilyen baromságot is ritkán olvasni."

Csak kár, hogy nem ezt írtam. Hol olvastad, hogy azt írtam, hogy a maszturbáció elveszi a szüzességet szerintem? Azt minősítettem baromságnak, hogy a katolikus egyház bűnként tartja számon a maszturbációt. Egyébként én azt se hiszem el, hogy papok nem maszturbálnak.

2022. jan. 26. 17:31
 13/32 anonim ***** válasza:
95%

"Hol olvastad, hogy azt írtam, hogy a maszturbáció elveszi a szüzességet szerintem?"

Itt:

"Az érdekelt, hogy vajon a gyakorlatban szüzek-e. Most komolyan van, aki elhiszi, hogy a katolikus tizenévesek nem maszturbálnak, amikor egy egészséges férfi minden nap merev farokkal ébred és ha nem nyúl magához, akkor is kiürül spontán magömléssel éjszaka?"

Mi köze a maszturbációnak a szüzességhez? Mert szerinted van, különben miért hoztad volna fel, mikor a szüzességre kérdeztél rá.

2022. jan. 27. 09:57
 14/32 anonim ***** válasza:
30%

Miért lennének nővel, amikor a katolikus papok egyik fele homoszexuális, a másik fele meg pedofil?

Úgy kívánják ők a nőket, mint a kutya a korbácsot.

2022. jan. 27. 14:50
 15/32 anonim ***** válasza:
70%

Lehet neked homo létedre még pedofil vágyaid is vannak, de attól még nem kell másokra is kiterjesztened saját deviáns vágyaid :(

2022. jan. 28. 08:27
 16/32 anonim ***** válasza:
28%
Nana, én sem pap nem vagyok, sem katolikus.
2022. jan. 28. 08:40
 17/32 anonim ***** válasza:
24%
Egyiket se állítottam, de legalább a devianciád nem tagadtad le.
2022. jan. 28. 08:45
 18/32 anonim ***** válasza:
16%

16

Arra szót sem vesztegettem, mert feleslegesnek tartottam, annyira nem illik rám.

Mellesleg homofób vagyok, ezért is utálom a katolikus papokat a legjobban, meg a képmutatásuk miatt, mert ha homoszexuális lenne, az manapság nem bűn, még a pápa is csípi őket, naná, hiszen ő is csak katolikus, így bizonyára érintett is, de ez a titkolózás, álszenteskedés még külön ocsmánnyá teszi a devianciáikat.

2022. jan. 28. 08:55
 19/32 anonim ***** válasza:
70%
Az baj, ha nem tudod elfogadni a másságodat, érdemes lenne pszichológust keresned ezzel a problémával.
2022. jan. 28. 09:53
 20/32 anonim ***** válasza:
28%

Köszönöm a tanácsodat, te meg esetleg megtanulhatnál rendesen olvasni, mert bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy írtam már, hogy nem vagyok érintett semmilyen homoszexuális, vagy pedofil ügyben, ami nem is csoda, hiszen katolikus pap sem vagyok, akiknek körében ez nagy mértékben elő szokott fordulni, erről statisztikák léteznek és rendszeres botrányok borzolják a közvélemény kedélyét.

A katolikus főpapok minden esetben igyekeznek ezeket a siralmas eseteket elfedni, elsimítani, így a pápa is, hiszen legfőbb katolikus papként kötelességének érzi megvédeni a papjait, megjegyzem inkább a nyáját védené a farkasoktól, de ez az ő dolga, annyi elismerés azért megilleti,hogy fájdalmasan kenetteljes hangon kért már bocsánatot pedofil ügyben, legalább ezt látványosan elítélte és az is valami.

A barátságos tanácsodért cserébe, amire talán inkább neked lehet szükséged, biztatlak az olvasás rendes elsajátítására, diszlexiások is elérhetnek javulást és a csökkent felfogóképességen is lehet javítani, nagy szorgalommal esetleg érhetsz te is el némi javulást, sosem lehet tudni.

2022. jan. 28. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!