Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A keresztény vallás csak...

A keresztény vallás csak szerintem bűzlik az álszentségtől?

Figyelt kérdés

Hogy pontosabban fogalmazzak: A keresztény emberek álszentek. (SZERINTEM!)

Persze lehet az általánosítás beszél belőlem, hiszen csalódtam a vallásban. Apám nárcisztikus volt és keresztény. (legalább is annak vallotta magát) Mintha a modern ember nem is venné komolyan a vallássát.

Abban az esetben nem álszent, ha valóban tesznek is valamit azért, amiért imdádkoznak.

Sajnos a gyerekkori tapasztalataim arra vezettek hogy a keresztények kihasználják hogy a többi ember hajlamos ártatlannak tartani őket.

Az is lehet hogy nem csak a kereszténységben lehet olyan hogy valaki templom után várja a sültgalambot, vagy visszaél a bizalommal. (ha pl. egy papról van szó)

Nektek mi a véleményetek? Tapasztalatotok?

2022. jan. 8. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
2022. jan. 9. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagy egyedül a véleményeddel, kedves kérdezó.
2022. jan. 12. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Átkell menni a kereszténnyé válás folyamatán azaz megteres, ujjászületes víztől és szellemtől aztán szent szellem keresztség, a többivel kár foglalkoznod te csináld jól a dolgokat a többi hívőt bízd az úrra majd ő megítéli az idők végén hogy ki volt szent vagy ki volt álszent neked ezzel nem kell foglalkoznod te kövesd Jézust!!!
2022. febr. 9. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!