Mit kezdjek az álhívő emberekkel?
Saját magukat a legkülönbnek tartják de igazából nagyon aljasak és alattomosak, mások szegénységén szórakoznak emelet kihasználnak mindenkit akit csak tudnak (ezért ők nem szegények).
Megvannak győződve arról, hogy a mennyországba jutnak pedig szerintem a sátánhoz közelebb vannak.
Sajnos én többségében ilyen hívőket ismerek.
Semmit.
Én csak megvetni tudom az ilyen embereket, pont ilyeneket ismerek én is, csak ilyenekkel vagyok körbevéve, ilyen álszent, tök buta kocsogokkel. Hatalomvágy, pénzéhség, a másikon átgázolni, de bármi áron.
A környékemen és a közvetlen szomszédságban élnek, "megmérgezve" a mindennapjaimat.
Törekszem a "jó szomszédságra" de az ilyeneket messziről kerülni kellene, nagyon veszélyesek, mind sokat ártott már nekem de ez van. És persze ha kővel dobnak meg mindig kenyérrel fizetek érte a "gőgöknek".
Csak jó történik velük, addig panaszkodnak és siránkoznak míg meg nem fejnek ismét valakit, kihasználva az emberek jóindulatát vagy akár a saját gyerekeiket is mert azokban is azt keresik miként járhatnak velük jól!!!
BRUTÁL SZEKTÁS ÁLKERESZTÉNYEK!!!!
lehet hogy a romlott emberekhez azért kerül a pénz, mert őket nem tudja megrontani.
de viccen kívül, majd észreveszi magát. lehet hogy milliomosként kell meghaénia hogy a következő életben ember legyen. lehet hogy megtér idős korára és jobbá teszi sokak életét. az is lehet hogy ő lesz a légy amit szétkensz az ablakon.
nem hiszem hogy a górét megtévesztheti a nyafogással, templomba járással vagy mercedessel villogással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!