Mit kezdjek az álhívő emberekkel?
Saját magukat a legkülönbnek tartják de igazából nagyon aljasak és alattomosak, mások szegénységén szórakoznak emelet kihasználnak mindenkit akit csak tudnak (ezért ők nem szegények).
Megvannak győződve arról, hogy a mennyországba jutnak pedig szerintem a sátánhoz közelebb vannak.
Sajnos én többségében ilyen hívőket ismerek.
bántana hogy jobb dolga van, és kételkednék magamban hogy miért van így. és egészen addig bántana, amíg része lenne az életemnek.
viszont amint már nem vagyok a közelében és inkább a saját életemmel foglalkozom az övé helyett, rögtön sokkal jobban érzem magam.
az ilyesmit próbának szokták nevezni. ha az, aki bicikliket lop, és nyolc évet ült sitten, kap 2 milliót kölcsön az anyjától csak úgy, te pedig nem kapsz kölcsön 20 ezret hogy iskolába mehess,
akkor 2 lehetőséged van: vagy fejleszted magad és bízol benne hogy minden jó lesz, ...
folytassam?
Ezek közül semmilyen tulajdonság sem igaz rám, bárkinek segítek önzetlenül akár saját káromra is.Továbbá sem hívő sem álhívő nem vagyok stb.
Talán inkább te indulsz ki magadból de nem mindenki olyan mint te! Máshol játszd a pszichológust és gyógyítsd magad!
Ezt írtad::
"... szerintem a sátánhoz közelebb vannak. "
Ezek szerint te hívő vagy,legalábbis Sátánban hiszel,ha embereket hozzá közelinek ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!