Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdjek az álhívő emberekkel?

Mit kezdjek az álhívő emberekkel?

Figyelt kérdés

Saját magukat a legkülönbnek tartják de igazából nagyon aljasak és alattomosak, mások szegénységén szórakoznak emelet kihasználnak mindenkit akit csak tudnak (ezért ők nem szegények).

Megvannak győződve arról, hogy a mennyországba jutnak pedig szerintem a sátánhoz közelebb vannak.

Sajnos én többségében ilyen hívőket ismerek.

2017. ápr. 17. 19:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ha neked valaki árt akár többször is akkor te magaddal foglalkozol?? Téged nem bántana egy ilyen utolsó pondró aki másokat bánt mert nem látja magát a sötét lelke és elméje miatt?
2017. ápr. 17. 20:07
 12/19 anonim ***** válasza:

bántana hogy jobb dolga van, és kételkednék magamban hogy miért van így. és egészen addig bántana, amíg része lenne az életemnek.

viszont amint már nem vagyok a közelében és inkább a saját életemmel foglalkozom az övé helyett, rögtön sokkal jobban érzem magam.

az ilyesmit próbának szokták nevezni. ha az, aki bicikliket lop, és nyolc évet ült sitten, kap 2 milliót kölcsön az anyjától csak úgy, te pedig nem kapsz kölcsön 20 ezret hogy iskolába mehess,

akkor 2 lehetőséged van: vagy fejleszted magad és bízol benne hogy minden jó lesz, ...

folytassam?

2017. ápr. 17. 20:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Kicsit olyan amiről itt most beszélgetünk mint az arabok vallási kultúrája. Mélyen hívők, fanatikusok és mennyire nem értünk egyet velük. Háborúznak, terror cselekmények, a nők lefátyolozva, a palik eközben mindent megengedhetnek maguknak, ha gyilkolnak is hisznek abba hogy 10 szűz lány várja őket a mennyországban, mert csak oda kerülhetnek a haláluk után. Na akkor miről beszélünk ? Semmi értelme ezt feszegetni, ez van.
2017. ápr. 17. 20:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Engem leginkább az aljassága bánt meg, hogy hívőként tartja magát az ilyen számon!!! Lehet pénze, autója engem ezek nem annyira érdekelnek.
2017. ápr. 17. 20:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem kell a látszatra adni. Ha valaki jómódú, és vidámnak tűnik, egyáltalán nem biztos, hogy boldog. Ha nagyon irritál a viselkedése, minimálisra kell csökkenteni a kontaktust, távolságot tartani, lehetőleg rá se nézni.
2017. ápr. 18. 08:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindenki,a saját megvetett tulajdonságait látja meg leginkább másokon.
2017. ápr. 18. 17:08
 17/19 A kérdező kommentje:

Ezek közül semmilyen tulajdonság sem igaz rám, bárkinek segítek önzetlenül akár saját káromra is.Továbbá sem hívő sem álhívő nem vagyok stb.

Talán inkább te indulsz ki magadból de nem mindenki olyan mint te! Máshol játszd a pszichológust és gyógyítsd magad!

2017. ápr. 19. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:
S konkrétan milyen aljasságot csinálnak ezek az emberek?
2017. ápr. 19. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Ezt írtad::

"... szerintem a sátánhoz közelebb vannak. "

Ezek szerint te hívő vagy,legalábbis Sátánban hiszel,ha embereket hozzá közelinek ismersz.

2017. ápr. 20. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!