Miért hazudják azt a balosok, hogy Jézus elfogadta volna a homoszexualitást?
Mindenkit szeretett, természetesen a homoszexuális embereket is. Azonban nem a homoszexualitásra mondott igent, hanem a homoszexuális emberre. A Bibia egyértelműen bűnként ír róla, Szodoma és Gomora kapcsán erőteljes negatív fennhanggal. Jézus ugyan nem mondott személy szerint erről semmit (legalábbis amit feljegyeztek), viszont ebből még nem következik, hogy részéről rendben lett volna a dolog, egyszerűen semmi nem utal erre.
Én nem ítélkezem, nem foglalok állást abban, hogy ez jól van-e így. De azt se értem, miért kell Jézus szájába szavakat adni, vagy egyenesen meghamisítani, amit mondott? (Most ugyanezt kezdik a származásával is, már mondogatják, hogy "migráns" volt...no comment.)
Erre azt mondom, hogy nem lenne szükség minderre, ha sok hetero nem kimondottan gyűlöletre tanítaná a gyerekét. Van egy általános iskolás unokaöcsém, tehát még gyerek, de valószínűleg Hitlerben nem volt annyi gyűlölet, mint benne a más emberekkel kapcsolatban. Egészen megdöbbentő volt hallanom, hogy ő miket csinálna másokkal, főként a melegekkel. Gondolj bele, hogy milyen agymosáson kellett neki átesnie mindehhez. Ennek az agymosásnak egy részét hallhatja otthon, hallhatja haveri körben, láthatja szélsőséges, fasiszta (mi hazánk agymenés) mozgalmak által, stb... Hozzáteszem, hogy nagymamája vallásos egyedül náluk, viszont tőle soha egy rossz szót nem hallottam a melegekkel kapcsolatban, illetve semmilyen mássággal kapcsolatban nem nyilatkozik negatívan.
Hol lesz ennek a gyűlöletnek vége?
Én szlovákiai gimibe jártam és nálunk is volt ilyen nap, ami melegekkel, mássággal foglalkoztunk. Nem tudom, hogy ez mitől lenne agymosás?
Nálunk előadások voltak a témában, pl. tartott előadást egy diák is, aki akkor már coming outolt és a suli megkérte, hogy ő beszéljen nekünk erről.
De lehetett filmeket is nézni.
41: egyetlen heteró sem neveli gyűlöletre a gyerekét néhány neonácin kívül, azt meg nem fogod tudni kívülről sem megváltoztatni.
Ezt a képmutató és felháborító dumét ezért jó lenne félretenni, mert egyrészt kamu, másrészt milyen jogon jössz te oda és mondod meg nekem, hogy mire kell a gyerekemet nevelni?
Sőt egyenesen azt állítod, hogy te jobb szülője lennél mint én? Na ezért kell tőletek távol tartani a kicsiket, a lehető legmesszebb.
42: ez teljesen rendben van. Végezze a felvilágosítást a pap, a szülő vagy az iskolaorvos. És semmiképp nem egy politikai lobbi, az LMBTQP.
Attól sajnos nem lesz kamu, mert te annak szeretnéd hinni, bizony sok gyerek otthon, ismeretségi körben ezt hallja. Ehhez még neonácinak se kell lenni, jobboldalon divat az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!