Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hazudják azt a balosok,...

Miért hazudják azt a balosok, hogy Jézus elfogadta volna a homoszexualitást?

Figyelt kérdés

Mindenkit szeretett, természetesen a homoszexuális embereket is. Azonban nem a homoszexualitásra mondott igent, hanem a homoszexuális emberre. A Bibia egyértelműen bűnként ír róla, Szodoma és Gomora kapcsán erőteljes negatív fennhanggal. Jézus ugyan nem mondott személy szerint erről semmit (legalábbis amit feljegyeztek), viszont ebből még nem következik, hogy részéről rendben lett volna a dolog, egyszerűen semmi nem utal erre.

Én nem ítélkezem, nem foglalok állást abban, hogy ez jól van-e így. De azt se értem, miért kell Jézus szájába szavakat adni, vagy egyenesen meghamisítani, amit mondott? (Most ugyanezt kezdik a származásával is, már mondogatják, hogy "migráns" volt...no comment.)

2021. dec. 27. 23:06
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
19%
1: a hasonló nem az mint az ugyanolyan. A földi lények tökéletlenek, tele gyártási hibával, a homoszexualitás az egyik.
2021. dec. 27. 23:20
 2/44 anonim ***** válasza:
34%
Miért éppen ebben ne hazudnának?
2021. dec. 27. 23:23
 3/44 anonim ***** válasza:
73%
"De azt se értem, miért kell Jézus szájába szavakat adni, vagy egyenesen meghamisítani, amit mondott?" Tudnád belinkelni, hogy ki mikor mivel tett ilyent? (Vagy csak puffogtatsz a semmibe?)
2021. dec. 27. 23:27
 4/44 anonim ***** válasza:
4%
Szűz Mária meg Conchita Wurst volt
2021. dec. 27. 23:28
 5/44 anonim ***** válasza:
35%

"Jézus soha nem létezett. De ha létezett is liberális volt.

A Bibliai egy idióta mesekönyv. De ha van is valóságalapja, akkor is el kell fogadni a liberalizmust."

Kb ez a véleményük róla.

Azaz azok hivatkoznak Jézusra, akik amúgy utálják a kereszténységet és csak egy mesefigurakénk tekintenek Jézust.

2021. dec. 27. 23:37
 6/44 A kérdező kommentje:
6 - nekem meg az a véleményem, hogy degeneráltak vagytok, és mindent megédemeltek, ami jön felétek.
2021. dec. 27. 23:56
 7/44 A kérdező kommentje:

Azokra értem, akik ilyeneket leírnak.

Nem hiába gyártják a meleg Mikulás és gyalázzák Szűz máriát, semmi nem szent nekik, és ez nem azért van, mert melegek. Hanem azért, mert semmit és senkit nem tisztelnek, ellenben ezt ők elvárják másoktól. Viszont épp ezért soha nem fogják megkapni. Ez a létezés legalsóbb szintje.

2021. dec. 27. 23:58
 8/44 anonim ***** válasza:
83%
"Szodoma és Gomora" lakói nem jó példa. Ők bűnös emberek voltak, akik a figyelmeztetés ellenére az erőszakot választották. (csak mondom, hogy nem a homofóbiáról szól).
2021. dec. 28. 00:01
 9/44 anonim ***** válasza:
28%

[link]

ez a véleményem rólad

2021. dec. 28. 00:04
 10/44 A kérdező kommentje:
10 - te meg majd 22-ben megtudod, az országnak mi a véleménye a fajtádról.
2021. dec. 28. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!