Miért hazudják azt a balosok, hogy Jézus elfogadta volna a homoszexualitást?
Mindenkit szeretett, természetesen a homoszexuális embereket is. Azonban nem a homoszexualitásra mondott igent, hanem a homoszexuális emberre. A Bibia egyértelműen bűnként ír róla, Szodoma és Gomora kapcsán erőteljes negatív fennhanggal. Jézus ugyan nem mondott személy szerint erről semmit (legalábbis amit feljegyeztek), viszont ebből még nem következik, hogy részéről rendben lett volna a dolog, egyszerűen semmi nem utal erre.
Én nem ítélkezem, nem foglalok állást abban, hogy ez jól van-e így. De azt se értem, miért kell Jézus szájába szavakat adni, vagy egyenesen meghamisítani, amit mondott? (Most ugyanezt kezdik a származásával is, már mondogatják, hogy "migráns" volt...no comment.)
"Jézus soha nem létezett. De ha létezett is liberális volt.
A Bibliai egy idióta mesekönyv. De ha van is valóságalapja, akkor is el kell fogadni a liberalizmust."
Kb ez a véleményük róla.
Azaz azok hivatkoznak Jézusra, akik amúgy utálják a kereszténységet és csak egy mesefigurakénk tekintenek Jézust.
Azokra értem, akik ilyeneket leírnak.
Nem hiába gyártják a meleg Mikulás és gyalázzák Szűz máriát, semmi nem szent nekik, és ez nem azért van, mert melegek. Hanem azért, mert semmit és senkit nem tisztelnek, ellenben ezt ők elvárják másoktól. Viszont épp ezért soha nem fogják megkapni. Ez a létezés legalsóbb szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!