Miért hazudják azt a balosok, hogy Jézus elfogadta volna a homoszexualitást?
Mindenkit szeretett, természetesen a homoszexuális embereket is. Azonban nem a homoszexualitásra mondott igent, hanem a homoszexuális emberre. A Bibia egyértelműen bűnként ír róla, Szodoma és Gomora kapcsán erőteljes negatív fennhanggal. Jézus ugyan nem mondott személy szerint erről semmit (legalábbis amit feljegyeztek), viszont ebből még nem következik, hogy részéről rendben lett volna a dolog, egyszerűen semmi nem utal erre.
Én nem ítélkezem, nem foglalok állást abban, hogy ez jól van-e így. De azt se értem, miért kell Jézus szájába szavakat adni, vagy egyenesen meghamisítani, amit mondott? (Most ugyanezt kezdik a származásával is, már mondogatják, hogy "migráns" volt...no comment.)

#17!
Megrögzött ateistaként szétröhögöm magam a kereszténység-gyalázókon. Olvassátok el a Bibliát, ha vitatkozni akartok róla.

Agnosztikus vagyok és bátran ki merem jelenteni, hogy jobban ismerem a Bibliát mint a keresztények vagy ateisták 95%-a.
Viszont én mindkét oldalon szétröhögöm magam. Mert ezek a militáns szektás ateisták is megvannak akkora retardáltak mint a fanatikus keresztények.

Jézus a szeretet hozta el nekünk. Ezért kell kiirtani minden meleget, hogy végre csak a szeretet maradjon meg a világon.
Köszi Jézus!
Vallás:
3x1=1

Én balos vagyok, de sose mondtam, vagy gondoltam, hogy elfogadta volna a homoszexuális *tetteket*. Fontos kiemelni, hogy itt a tettekről lehet csak szó, mert csak az lehet bűn. Maga az, hogy valaki homoszexuális, egy állapot és nem bűn. Balkezesnek lenni se bűn.
Ha olvastad volna a Bibliát kérdező, akkor láthattad volna, hogy az is a parázna tetteket ítéli el, nem magát a homoszexualitást.
"Most ugyanezt kezdik a származásával is, már mondogatják, hogy "migráns" volt...no comment."
Amikor Egyiptomba menekültek, akkor valóban olyanok voltak, mint akik most menekülnek a háború, éhínség, halál elől.

"Mindenkit szeretett, természetesen a homoszexuális embereket is. Azonban nem a homoszexualitásra mondott igent, hanem a homoszexuális emberre."
A homoszexuális << tettek >> nem a semmiből ugranak elő, hanem bizony egy testi predispozícióból, hajlamból, amit nem a "szenvedő alany" hozott létre és amit a "szenvedő alany" nem befolyásolhat.
A közhiedelemmel ellentétben, ha a "szenvedő alany" összeszorítja a fogát és úgy tesz, mintha nem létezne ez a hajlam, és még ráadásul gyűlöli is magát, az sem vezet a homoszexuális hajlam eltűnésének sikeréhez.
A Jóisten, ha nagyon akarná, ezeket a predispozíciókat megszüntetné. De szemmel láthatóan nem teszi.

26/ Sem ateista, sem agnosztikus nem vagyok, hanem aposztata.
Én nem tagadom a keresztény Isten létét egy percig sem; a "végtelen jóságát", amivel berugdosott rengeteg más lelki problémába emiatt (is), azonban igen.
Azt, hogy az egyházi tanításon változtassanak, azt soha nem is vártam el, és nem is fogom.

#26!
Pedig nagyon sokat változik az egyház Biblia-értelmezése.

Most (2021. december 30. 13:33 - amikor a komment írása elkezdődött)
#6 (kérdezői komment)
Degenerált te vagy, aki így beszél egy másik emberről.
#7 (kérdezői komment)
Ha hiszel abban, hogy egy Szűz nőt a "szentlélek megszáll és képes lesz szülni", akkor ámbár legyen. De ne álmodozz sokat!
#10 (kérdezői komment)
A 2022. évi országgyűlési képviselők általános választásán min. 50% körüli eredményt fog elérni a jelenlegi kormányoldal, ami vagy közel lesz ahhoz, vagy egyszerűen túllépi a kétharmados többséget. Az újabb kétharmad már viszont a Fidesznek sem tenne jót. A baloldali moslékkoalíció (ezt a VIII. kerületi polgármester nyilatkozta még 2017-ben egy esetleges összbaloldali összefogásról) győzelme pedig káoszt okozna és előrehozott választást (ezt pedig Gy. Ferenc nyilatkozta 2018-ban).
#12 (kérdezői komment)
Sem abban nem vagyok biztos, hogy Orbán Gáspár homoszexuális lenne, sem pedig ennek ellenkezőjében. Azért az érdekes, hogy a két idősebb lánytestvérével kapcsolatban folyamatosan jelennek meg cikkek a családalapításról és gyermekáldásról, viszont Gáspár esetében csak a hallgatás megy.
Az alapvető kérdés az, hogy a reformációkor az egyenes nyelvekre való lefordításkor miért hamisították meg ezt a részt. Ezt egyre több egyház elismeri és a Római Katolikus Egyház tagadja ezt, mert kényelmetlen lenne elismerni, hogy mint a reformációig, mint pedig azóta hazudnak ezzel kapcsolatban a katolikusoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!