Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hazudják azt a balosok,...

Miért hazudják azt a balosok, hogy Jézus elfogadta volna a homoszexualitást?

Figyelt kérdés

Mindenkit szeretett, természetesen a homoszexuális embereket is. Azonban nem a homoszexualitásra mondott igent, hanem a homoszexuális emberre. A Bibia egyértelműen bűnként ír róla, Szodoma és Gomora kapcsán erőteljes negatív fennhanggal. Jézus ugyan nem mondott személy szerint erről semmit (legalábbis amit feljegyeztek), viszont ebből még nem következik, hogy részéről rendben lett volna a dolog, egyszerűen semmi nem utal erre.

Én nem ítélkezem, nem foglalok állást abban, hogy ez jól van-e így. De azt se értem, miért kell Jézus szájába szavakat adni, vagy egyenesen meghamisítani, amit mondott? (Most ugyanezt kezdik a származásával is, már mondogatják, hogy "migráns" volt...no comment.)

2021. dec. 27. 23:06
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

30:

"Ha hiszel abban, hogy egy Szűz nőt a "szentlélek megszáll és képes lesz szülni", akkor ámbár legyen. De ne álmodozz sokat!"

Bírom, mikor gúnyolódtok a szűz fogantatáson, ti, akik szerint nyugodtan lehetek bármi, elég csak annak érzezni magam. Fiúból lány, lányból fiú, emberből csimpánz vagy helikopter, vagy akár sárkány:

https://www.youtube.com/watch?v=_d_nycoiLwo&t=28s&ab_channel..

Ebben nyilván sokkal több a logika, mint bármilyen legendában. És ti ebben komolyan hisztek. (Persze most jössz azzal, hogy minden meleg mást gondol - nem, aki LMBTQ-s annak ezt KELL gondolnia, mert erre halad ez a "fejlődő" világ.)

"A 2022. évi országgyűlési képviselők általános választásán min. 50% körüli eredményt fog elérni a jelenlegi kormányoldal"

Én fogok a leghangosabban röhögni, amikor nem így lesz. De ha meg is történik, nem tudom, milyen jót nézel ki az ellenzéki győzelemből, már ami a búza fejedet illeti: szerinted bárki meg merné ithton csinálni, hogy bevezeti a melegházasságot? Nos nem, erről te ebben az országban soha ne is álmodj barátom. Vagy mit gondolsz, ellenzéki oldalról miért csak Márki-Zay kampányol vele, Gyurcsány, Dobrev szájából miért nem hangoztt egyetlen egyszer sem az, hogy támogatnák? Pedig ők nagyon európaiak...

"Az alapvető kérdés az, hogy a reformációkor az egyenes nyelvekre való lefordításkor miért hamisították meg ezt a részt."

Milyen részt hamisítottak meg okoska? Most megint elérkeztünk oda, hogy Jézus Krisztus is össze lesz b*zizva?

2021. dec. 30. 18:39
 32/44 anonim ***** válasza:
51%

Ne általánosíts te agyament idióta! A melegek és leszbikusok (együttesen: homoszexuális) valamint biszexuálisok és transzneműek sem állnak ki teljes mellbőséggel az idiotizmus mellett, ami a több mint 40 nemi identitás és legalább 6-7 további szexualitás. Ahogy én már megírtam: Én mindig is jobboldali szavazó voltam. Tudom, hogy évekig, sőt évtizedig lehetetlen a melegházasság bevezetése Hazánkba. Ezt valójában a baloldal sem akarja. Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor világosan leírtam azt is, hogy nem szeretnék ellenzéki győzelmet. A transzszexualitás több évtizedes dolog. Azzal én sem értek egyet, hogy 16 éven aluliaknál a nem váltáshoz szükséges kezeléseket, de a műtétet magát 18 évesnél fiatalabbaknak nem engedném meg.

Én egy szóval sem mondtam, hogy Jézus Krisztus homoszexuális lett volna. De azt a szemfényvesztést, hogy valaki szűzként szüljön, azt nem hiszem el. A másik pedig többek között a Református Egyház néhány éve elismerte, hogy a Biblia idevágó részét a fordításokkor meghamisították, hisz Jézus senkit nem bélyegzett meg, senkit nem ítélt pusztulásra.

2021. dec. 30. 19:02
 33/44 A kérdező kommentje:

32: az nem 40 nemi identitás, hanem jelenleg 280:

[link]

Nem kell ám felkapni a vizet, a gender a ti bibliátok. Ne engem idiótázz, hanem a szektádat, nem én vallom azt, hogy konkrétan lehetek bármi, ami eszembe jut. Ezt csak azok vallják, akiknek a szekerét tolod: tökéletesen mindegy, hogy te egyébként mit gondolsz, amíg ott a szivárványos zászló a kezedben, a végeredmény szempontjából mindegy. Majd a végén legfeljebb téged is kitagadnak, mert a forradalom tudod felfalja a saját gyermekeit.

Ha sarló-kalapácsos zászlót lobogtatok, majd azt mondom, hogy ne általánosíts, mert én nem hiszek az egyenlőségben mint a többi kommunista, akkor mit mondanál?

Ne legyél hülye.

"Én egy szóval sem mondtam, hogy Jézus Krisztus homoszexuális lett volna. De azt a szemfényvesztést, hogy valaki szűzként szüljön, azt nem hiszem el."

Ez nem "szemfényvesztés" te degenerált, hanem PÉLDÁZAT, LEGENDA. Nem kell mindent szó szerint venni mint a kálvinisták, vagy szerinted minden keresztény tagadja az evolúciót és azt vallja, hogy Ádám és Évától ered a komplett emberiség?

Ismét mondom: ne legyél hülye!

"Azzal én sem értek egyet, hogy 16 éven aluliaknál a nem váltáshoz szükséges kezeléseket, de a műtétet magát 18 évesnél fiatalabbaknak nem engedném meg."

Itt valamit elírtál, viszont érdekelne: szóval mit is engedélyeznél a 16 éven alatti kiskorúakon? Jól értem, hogy a pubertásblokkolók adagolása szerinted rendben van egy kiskorúná?

2021. dec. 30. 19:13
 34/44 anonim ***** válasza:

Továbbra is idióta vagy, de az mindegy. A Gender alapja messze nem az, amit egyes politikusok akarnak veled és hozzád hasonló agyatlanokkal elhitetni. A gender a nemek egyenlőségéért való harcot jelenti. Ez pl. az "egyenlő munkáért egyenlő bér" igényét is tartalmazza. Az, hogy egyes - főleg baloldalhoz köthető agyatlan politikusok kizárólag a szexuális kisebbségekhez köti. Az persze milyen jó egy pubertáskorú gyereknek, hogy építkezéseken vagy gyárakban gályázva több mázsa anyagot mozgat?! De, hogyha esetleg nincs megbékélve a születési nemével és ennek érdekében szeretne tenni az már ördögtől való?! Azért ez kicsit elgondolkodtató számomra.

A degenerációt akarsz látni, akkor jobb lenne, hogyha tükörbe néznél és szemen köpnéd magad!

2021. dec. 30. 19:45
 35/44 anonim ***** válasza:

Érdemes a következő videót megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=IPb_hBMRkB4&t

A beszélgető partner egy szakember, Prof. Dr. Gyarmathy Éva, klinikai és neveléstan-szakpszichológus

2021. dec. 30. 20:06
 36/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, el vagy te tévedve, baloldalon Vlagyimir Iljics a megváltó, nem az ezeréves népnyúzó kereszténykedés. Ha valaki ezen a Jézus-témán vergődik, az bizony a saját almotokból lett előhúzva. Szar lehet összehozni a saját jobboldaliságát a 6uziságával ezeknek az ereszhuszároknak. Hát jó hogy nem mindjárt a Dalai láma meg a RézҒaszú bagó sose volt szavait ragozzuk.
2021. dec. 30. 20:53
 37/44 A kérdező kommentje:

34: szerintem nem vagy te 70 éves, azok nem ennyire degeneráltak genderből.

Akkor ara válaszolj egyenesen: támogatod-e, hogy kiskorú gyerekeknek pubertásblokkolókat adjanak, ha ők kisautó helyett barbibabával szeretnek játszani? És megvonnád-e a szülő jogát attól, hogy ennek ellenálljon?

Egyenesen válaszolj, igen vagy nem.

2021. dec. 30. 22:05
 38/44 anonim ***** válasza:
91%

Jómagam 1950. november 20-án születtem. Számold ki, hogy hány éves vagyok. Kiskorúak a 14 év alattiak. Nekik nem engedném meg. A fiatalkorúak (tudom, hogy ezt is sokan kiskorúnak tekintik, a jogi státusz sem egységes) vagyis a 14-18 éves korosztályból is 16 éves kornál idősebbeknek - amennyiben ők akarják, akkor igen. A kedves szülők mikor ellenálltak annak, hogy szexuális propagandának, amit a heteroszexualitással kapcsolatban csinálnak? Egyik sem! A kettős mércét nem szeretem. Én is voltam iskolás és már az 1960-as években is ez volt a helyzet. Szóval már rég korlátozva van a szülők joga a szexuális neveléssel kapcsolatban. Ezen megérne elgondolkodni, mielőtt az un. "meleg lobbit" emleget.

Ha egyetlen egy szülő elkezd zúgolódni azzal kapcsolatban, hogy 8. osztályos vagyis 13-14 éves gyerekeknek a szülésről, szaporodásról mernek beszélni, akkor azt mondom, hogy a homoszexualitásról van diskurzust is meg kell szüntetni. Addig én abszurd kétszínűnek tartom. Édesanyám, aki 2016-ban 102 éves korában hunyt el, is azt mondta, hogy kicsit abszurd ez az egész. Amellett, hogy 13 gyereket felnevelt, egyébként tanár volt.

2021. dec. 30. 22:38
 39/44 A kérdező kommentje:

Ha nincs meleglobbi, akkor mégis miért ne lehetne tiltani? Ha nem akartok bemenni hülyeségekkel agymosni a gyerekeinket, nem akartok LMBTQ mesekönyvet gyártani (hopp, ilyen volt is...), akkor miért ne mondja ki erre egy törvény, hogy no way? Mert elég nagy a vonaglás abból, hogy olyat tiltott meg, ami úgysincs :).

Erre mit mondasz?

2021. dec. 31. 00:11
 40/44 anonim ***** válasza:
93%

Az agymosás éppen a heteroszexuálisok követik el te agybajos. A másik pedig, hogy esetleg megjelennek olyan könyvek, melyek LMBT dolgot tartalmaznak, arról pedig ne a melegeket kérd számon, mert pl. a Dórika által ledarált azt is heteroszexuálisok írták.

Azért végignézve, hogy a legtöbb unokatestvérem most jár óvodába/iskolába és több pedagógus rokonom van, akik országszerte tanítanak, viszont egyértelműen tudom, hogy szélsőséges esetben viszi be egy óvónő vagy egy tanár az iskolába ezt a témát. Ez mindig is így volt. De most már azok a tanárok is mélyen hallgatnak a dologgal kapcsolatban.

A 16 éves vajai öngyilkos tinédzser kapcsán indult két oldal a közösségi oldalon (ezt éppen az egyik pedagógus rokonom mutatta meg, mert nekem nincs Facebook-om) és az egyik oldalon egy pedagógus tett közzé egy hosszú bejegyzést, amiben utal arra, hogy az egyik diákját hónapok óta zaklatják a többiek vélelmezett mássága miatt. Ő a tantestülettől kért segítséget, hogy mit tegyen. A kollégái azt mondták neki, hogy "hagyja annyiban és ne beszéljen a többiekkel, mert a végén még ő ütheti meg a bokáját azért, mert kimert állni a bántalmazott diák mellett és mert beszélni a melegségről"... Ennyit a kedves logikádról.

2021. dec. 31. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!