Mi lennénk Isten?
"Korlátlan hatalommal rendelkezik mindenki ön maga felett"
Sajnos pl. a rákos betegek legalább 90%-a ezt az állítólagos korlátlan hatalmat nem tudta gyakorolni.
"és mindenki el tudja érni azt amit akar. "
"Az egyetlen dolog ami felett nem rendelkezünk hatalommal, az mások akarata. "
Ez már ellentmondás.
Mert legtöbb vágyunk eléréséhez más valaki is szükséges.
Egy munkahely megszerzése, a kiszemelt személy meghódítása...
"Mindenki elméje kapcsolatban van mindenkivel. "
Enyémben mit látsz? Ki vagyok?
"Korlátlan hatalommal rendelkezik mindenki ön maga felett, és mindenki el tudja érni azt amit akar"
Tehát bárki lehet kecske?
Helyesen véled, csakhogy mint ahogy az első válaszoló írta:
„Sajnos pl. a rákos betegek legalább 90%-a ezt az állítólagos korlátlan hatalmat nem tudta gyakorolni.”
De vajon miért nem? És annak a 10%-nak miért sikerült?
Igen, mindenki Isten, De csak nagyon kevesen vannak köztünk akkik ezzel tisztában vannak, és még ha erre a belátásra is jutunk, akkor is csak nagyon nehezen szilárdul meg bennünk a tudat, hogy lényünk mélyén Isten vagyunk. Ennek következtében az együttműködés isteni kilétünk és emberi természetünk közt meglehetősen nehézkes, döcögős.
"Mindenki elméje kapcsolatban van mindenkivel. "
Akkor minek kérdezel? Kapcsolatban vagy mindenkivel akkor tudod mindenki válaszát.
"Korlátlan hatalommal rendelkezik mindenki ön maga felett, és mindenki el tudja érni azt amit akar. "
Ha én olyan képességeket akarok mint superman-nek vannak akkor azt is el tudom akkor érni? Hogyan? Miért nem ért el még akkor senki ilyen fantasztikus képességeket és bizonyította be az állításaidat?
Én valahogy nem vagyok Isten. Irigylem hogy az unokatestvereim gyerekei kapnak az unokatestvérem testveretol, anyutol, az anyu testveretol tehát a nagymamajuktol ajándékot karácsonykor. Én csak a szüleimtől kaptam Jézuska ajándékot. Anyu 1952 születésű és gyerekkorában nem.is adták ajándékot
Én azt szeretném ha visszajönnek a kommunizmus, az ötvenes hatvanas évek és akkor a mai gyerekek se kapnának ajándékot mint ahogy anyu se kapott. Nem tudom a katoliusoknal hogy van de a Reformátusoknál ez van hogy mindegyik gyerek kap a mai világba Nemcsak A Szüleitől. Lehet hogy Kálvin preferata ezt hogy a gyerek ék ne csak a szülő hozzon. Visszahoznam a kommunizmust az anyu idejét.de mivel nem vagyok isten nem tudok a világra befolyással lenni
Beérnek avval is ha nefilim lennék vagy Virrasztó angyal.v
Lényegében néhány hagyomány megerősíti, hogy az ember elérheti az isteni szintet.
Forrás: ezen vallások irodalma:
Csak úton vagyunk... De nem mindenki ismeri fel. Krisztus szerint kicsiny hitűek vagyunk, pedig megtehetnénk nagyobbakat is mint amit ő tett.
Isten Krisztusban, Krisztus Istenben, mondta a Megváltó. És arra biztatta tanítványait, hogy tegyenek úgy mint ő. Menjenek például gyógyítani, halottakat feltámasztani.
A világ világosságához hozzátartozik, hogy Istenhez hasonlatosakká szeretnénk válni. Ebbe az isteni tervbe viszont belefér az ateizmus, de úgy hogy A célozta a hívőket vagy rostálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!