Az evolúcionisték miért mondják szentül, hogy nem teremtésből lettünk hanem véletlenszerű természetes kiválasztódásból, mikor ugyanannyi az aránya annak is, mintha teremtés lett volna, fifty-fifty?
"Célpont ne legyél gyökér! Az egyház elismerte az evoluciot!"
Kit érdekel az egyházad vagy a szektád hogy mit ismert el?
Engem Isten kijelentése érdekel vagy manifesztációja a mindenségben
"Akkor mit pampongsz?"
Ne kertelj mond hogy csípí a szemed ha nem látsz evoluciót a másikban, ami a megyőződésed
"Az evolucio nem az élet keletkezése hanem az élet változása"
Kivülröl fujjuk ezt a szlogent koma, mind tudjuk hogy menekültök a legkelemetlenebb fogástol.
"Amugy csak szólok az egyház és a tudomány mindig is a kéz a kézben járt 😂😅"
Aha tudományosan gyilkolták meg azokat akik nem értettek egyet, évezreden keresztül.
"max az ilyen tudatlan fas-parasztok nem tudjak"
A személyeskedés akkor üti fel a fejét amikor nincs érv vagy más a nézet egy radikális számára
"Csakhogy a változást lehetővé tévő folyamatok egyike sem képes értelmezni azt, hogy "családon belül"."
DNS
"DNS"
Igen, a DNS változik, de továbbra sem létezik semmi ami értelmezni tudná hogy milyen DNS számít még családon belülinek, és megállítaná azt, ami már nem számítana annak.
"Először téged helyesírásra kellene megtanítani."
Ugy élvezem mikor az érv hiánya miatt a helyesírásba kötnek bele.
"Majd utána, ha lehet, a tudományokra."
Az 1 bites érved és személyeskedésed siralmas
'De régen az ilyenek utcaseprőnek voltak csak jók,"
Én most is utcaseprő vagyokés a kukákba is szeretek turkálni koma. Még valami érdekel?....
"most meg itt tudományoskodnak csak úgy."
A valláskategóriában?🤣
"Hülye világ lett."
A magadfajtáinak köszönhetően. Vagy cáfold meg amit utánna én is megfogok.
"Régen azt mondták rád: "Ne pofázz paraszt!" És kapott ötven botot a testére. Akkor még rend volt."
Aztán az ilyenek gyilkoltak a világháboruba🤣🤣🤣
Diktátor ebihal vagy vidéki?
Demokrácia, szólás szabadságrol hallottál?
Biza hogy hűlye világ lett
"de továbbra sem létezik semmi ami értelmezni tudná hogy milyen DNS számít még családon belülinek"
Megfigyelés, megismétlés
Kutya vs farkas vagy ember vs csimpánz. Értelmezd az utódokat
"Megfigyelés, megismétlés"
Ennek semmi értelme nem volt a felvetett probléma tükrében.
Tudsz bármiről is, ami az evolúciós folyamatokat családon belüliségig engedné, de a családon kívüli változásokat valami módon felismerné és gátolná, vagy sem?
"Tudsz bármiről is, ami az evolúciós folyamatokat családon belüliségig engedné, de a családon kívüli változásokat valami módon felismerné és gátolná, vagy sem?"
Igen tudok
"Igen tudok"
Na, akkor mutasd! Mi az, hogy működik, ki, mikor és hogyan fedezte fel?
"Na, akkor mutasd! Mi az, hogy működik, ki, mikor és hogyan fedezte fel?"
Az, hogy hogy működik és hogy jobban megérsd kezdjük az első sejtel.
Tanulni fogok közbe én is de hogy közös nevezőre jutsunk és mindketten megértsük.....
Mutasd be az első sejtig, az első sejt szelekcióját, variációját. Közbe én is hozzászólok és a végén mindketten megértjük egymást.
A hogy működik legyen szemelőtt hadjuk a kiket és a mikort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!