Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Véletlenszerű szavakból egy...

Véletlenszerű szavakból egy szöveg? (lent)

Figyelt kérdés

A fogalmazásomon szeretnék csiszolni,és arra gondoltam itt jó lehetőség nyílik erre:D

Írjatok szavakat,bármilyet,én pedig megpróbálok egy kis szöveget összetenni belőlük(maximum 5 szó jusson egy szövegre ha lehet:D)

2013. ápr. 2. 02:43
 1/5 anonim ***** válasza:
kakaó, újrahasznosított, álmos, szénanátha, busz
2013. ápr. 2. 09:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Helena hajnali fél négykor hangos csörömpölésre ébredt.Felnyitotta egyik csipától összetapadt szemét,majd a másikat,és álmos fejjel felült.Kibambult a nyitott ajtón,mikor Dix(a csivava)hátracsapott füllel besummogott a szobába.Nem tudja hogy miért nem dobta ki a kis patkányt még amikor lehetőség volt rá,már annyi tányért és poharat tört össze,hogy olcsóbb lett volna magának csinálnia őket.Vissza a kőkorszakba.Hurrá!

Most ott ült az asztalnál,az összetört tányér a kukában,egy bögre gőzölgő kakaó előtte,újrahasznosított újság a kezében.Minden reggele így kezdődött.Csigalassúsággal felébredt,és le teleportált a konyhába.Az odafele vezető út általában kiesett.

Belekortyolt a kakaóba és elégedetten mormogott.Ugyan,kinek kell kávé.Sose szerette.Bár ebben az a gyermekkori trauma is közrejátszhatott,mikor a drága nagyapja véletlenül beletüsszentette a műfogsorát az első pohár kávéjába.Alig volt 10 éves,kicsit sokkolta az eset.Nagyapó a szénanáthára hivatkozott,kivette a műfogsort,visszarakta a szájába,és inkább ő itta meg a kávét.Ez csak olaj volt a tűzre.

Helen megborzongott és felállt a székről,nyújtózkodott egy kicsit(recsegett-ropogott a háta)bement a nappaliba,és lehuppant a laptopja elé.Ma kedd van,ami azt jelenti hogy megvárhatja a nyolc órás buszt.Akár filmet is nézhetne,de inkább csak aranyos cicás képeket néz.

Hát ez szörnyű lettXD Jöhet mégXD

2013. ápr. 2. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Szerintem nagyon jó lett, van tehetséged hozzá:)
2013. ápr. 3. 04:41
 4/5 Márciuska ***** válasza:

A G-portálon voltak ilyen történetíró versenyek, én nagyon élveztem. Ezek voltak a megadott szavak abban, amit megpróbáltam: báb, habszedő, útmutató, talicska, terembura, Ezüstország, puma, foltos, pattan, gyapjaslepke.

Ezen a linken megtalálod az archívumban az eddigi ilyen történetíró versenyeket, kipróbálhatod, mit ütsz össze a megadott szavakból, és elolvashatod a többiek sztorijait.

gportal.gportal.hu/gindex.php?pg=33150254

2013. ápr. 3. 15:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a linket,majd kipróbálom:D

Addig jöhetnek még szavak nyugodtan^^

2013. ápr. 4. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!