Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csak nekem tűnt fel, hogy van...

Csak nekem tűnt fel, hogy van a kategóriába egy tag, aki azt kérdezgeti, hogy te ittál?

Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 21:44
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:
100%
Nekem is feltűnt már. Bár kicsit zavaró is, hogy ezzel olyan kérdést offol, ami érdekelne engem is.
2021. nov. 30. 21:50
 2/42 anonim ***** válasza:
Nem.De most már odafigyelek.
2021. nov. 30. 23:40
 3/42 anonim ***** válasza:
43%
Vanank ilyenek. Meg aki kérdéstől függetlenül csak annyit ír, hogy "igen". Gondolom unatkozik.
2021. dec. 1. 10:43
 4/42 anonim ***** válasza:
56%

Ha a kérdéseket tönkretevő válaszolókat gyűjtenénk össze akkor találnánk szerintem még gyöngyszemeket.

Kérdező

Tudnál küldeni akár privátban is egy példát rá? Vagy mindet törölték?

2021. dec. 1. 11:20
 5/42 Darkmoon80 ***** válasza:
5%

Itt, ennél a kérdésnél, például én voltam.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

"Létezik isten? kicsit lehet érdekes elvárásaim vannak, de kitudja mi sül ki belőle?

Ateistáktól csak olyan érvet fogadok el amiben isten létére adnak választ.

Teistáktól csak olyan választ fogadok el, hogy miért nincs isten.

Agnosztikusoktól azt várom el, hogy definiálják istent és kívül vagy belül keresendő.

"

Nézetem szerint nem indokolatlanul.

Nézetem szerint (függetlenül Titus Pulló válaszától) nonszensz a kérdés, lévén, ha lenne érvem Isten/isten létezése mellett akkor nem ateista lennék, hanem hívő és fordítva, ha egy hívő tudná cáfolni Isten/isten létét, akkor nem lenne hívő.

2021. dec. 1. 11:41
 6/42 Darkmoon80 ***** válasza:
21%

Ez egyébként a beérkezett válaszokból is kiolvasható.

Szóval nem egyedül nekem volt ellenérzésem a kérdéssel szemben.

A 81%-os hasznossága a válaszomnak is arra enged következtetni, hogy ezzel mások is egyet értettek.

2021. dec. 1. 11:46
 7/42 A kérdező kommentje:
Tehát ha valaki nem olyat kérdez mint az elvárásod az már ivott?
2021. dec. 1. 12:39
 8/42 Darkmoon80 ***** válasza:
24%

Nem feltétlenül, lehet számtalan más ok is. Én csak egyre rákérdeztem.

Az elvárásom, hogy a feltett kérdés értelmes legyen, és a Kérdező valamilyen információt akarjon kapni.

Nem szeretem a troll kérdéseket, amikor csak a saját elképzelését akarja hangoztatni, és nem is érdeklik a válaszok,

és nem szeretem a teljesen bugyuta kérdéseket sem (mint az adott példa).

Sokszor a kérdés is zavaros, rossz a helyesírása, logikátlan állítást/bizonyítást, helytelen tényeket, esetleg érvelési hibát tartalmaz.

Itt a helyesírással nem volt semmi probléma, nem zavaros a fogalmazás, tehát a Kérdező láthatóan nem buta, viszont maga a kérdés logikátlan.

2021. dec. 1. 13:08
 9/42 A kérdező kommentje:
8. Szerintem itt a komfortzóna elhagyása és a másik nézőpontjának az elfogadása volt a cél, valamint ahogy látom volt aki ismerte is ezt a technikát.
2021. dec. 1. 13:11
 10/42 Darkmoon80 ***** válasza:
58%

Egyébként a Kérdező szándékának komolyságát mutatja, hogy egyetlen kommentet sem fűzött a beérkezett válaszokhoz.

(Lehet ez engem igazol, és közben kijózanodott) :-)

2021. dec. 1. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!