Miért születnek lúzer, ügyetlen emberek? több lenn
Tehát vannak ugye ügyes, a többiektől jobb készségekkel rendelkező emberek, gyorsabbak, ügyesebbek, hamarabb elvégzik a feladataikat stb, és ezt nem tanulással gyakorlással szerzik, mert mint a szólás is tartja: veleszületett tulajdonság. Azt kérdezném a vallásosoktól, hogy ezt miért csinálta így isten? Hisz ez irigységet, haragot, veszekedést szít, jó példa erre nálunk otthon: természetesen én vagyok a vesztes, akármibe belekezdek az nem sikerül vagy nem úgy ahogy elterveztem, sikertelen vagyok az életben, csajoknál stb. És ott van a tesóm, aki fiatalabb, ügyesebb, jobb munkája van, több fizetése, nője, mostmár háza is, és mindketten ugyanazt a nevelést, zsebpénzt, szeretetet kaptuk.
Na ezt magyarázzátok ki. Minek csinál ilyen különbségeket isten? Mi ennek az értelme? Az előző életem miatt? Tehát én valami gonosz voltam, és így vezeklek? De legalább elárulná isten vagy valami felsőbb létforma hogy ez mért van így, mert nincs értelme...
Vagy az is lehet hogy nem koncentrálsz elégé.
De ha ennyire ügyetlen vagy akkor olyan munkát kéne keresned ahol nem dolgokat pakolgatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!