Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért születnek lúzer, ügyetle...

Miért születnek lúzer, ügyetlen emberek? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát vannak ugye ügyes, a többiektől jobb készségekkel rendelkező emberek, gyorsabbak, ügyesebbek, hamarabb elvégzik a feladataikat stb, és ezt nem tanulással gyakorlással szerzik, mert mint a szólás is tartja: veleszületett tulajdonság. Azt kérdezném a vallásosoktól, hogy ezt miért csinálta így isten? Hisz ez irigységet, haragot, veszekedést szít, jó példa erre nálunk otthon: természetesen én vagyok a vesztes, akármibe belekezdek az nem sikerül vagy nem úgy ahogy elterveztem, sikertelen vagyok az életben, csajoknál stb. És ott van a tesóm, aki fiatalabb, ügyesebb, jobb munkája van, több fizetése, nője, mostmár háza is, és mindketten ugyanazt a nevelést, zsebpénzt, szeretetet kaptuk.

Na ezt magyarázzátok ki. Minek csinál ilyen különbségeket isten? Mi ennek az értelme? Az előző életem miatt? Tehát én valami gonosz voltam, és így vezeklek? De legalább elárulná isten vagy valami felsőbb létforma hogy ez mért van így, mert nincs értelme...

2021. nov. 7. 02:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

írjátok hogy azért lehetek lúzer, ment nem dolgoztam meg érte, lusta voltam stb, a másik többet tett érte, viszont a lustaság, butaság, fogyatékosság mind kapott dolog, veled születik, ezen nehéz változtatni ha lehet egyáltalán.

Ismerjétek be végre hogy vannak emberek akik hatalmas hendikeppel születnek, míg mások jelentős előnnyel (erre példa így gyorsan: születni mondjuk nyugat-európában vaagy születni mondjuk egy indiai szegénynegyedben)

2021. nov. 7. 23:17
 12/22 molnarmarcell21 ***** válasza:
84%
A fogyatékosság valóban veleszületett, a többi nem. De nem is hívja senki lúzernek a gyépéseket.
2021. nov. 8. 05:22
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
A lustaságon nagyon is lehet változtatni de sokkal könnyebb azt mondani hogy vesztes vagy mint dolgozni.
2021. nov. 8. 07:06
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

"Miért születnek lúzer, ügyetlen emberek?"

Senki nem születik lúzernek, ügyetlennek. A legtöbb dolog csak gyakorlás kérdése. Ezek az emberek többnyire lusták

2021. nov. 8. 10:32
 15/22 A kérdező kommentje:

12-es: na ne mondd, az iskolában is mindig kicsúfolják aki sánta, rossz tanuló, selypít, figyelemzavaros stb...

13-as: de ahhoz hatalmas akaraterő kell, ami nincs mindenkinek meg. Azt mire érted hogy könnyebb azt mondani hogy vesztes mint dolgozni. Tehát aki dolgozik az nem vesztes, vagy mivan?

14-es: pedig vannak ügyes és ügyetlen emberek, példa: gyárban dolgozom, és ugyanazt a munkát más ember gyorsabban, és jobban megcsinálja mint más, az szerinted mi? Pedig a többiek is igyekeznek, de mégse megy gyorsabban. Azért azt nem mondhatod hogy azért nem sikerül nekik, mert lusták

2021. nov. 8. 16:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, én pl. ügyetlen vagyok és inkább dohányzom és lógok a cégnél, míg Mari munkatársam mindent megcsinál helyettem is és ugyanannyi fizetést kapunk. Tehát aki ügyes dolgozzon, a többiek meg lébecoljanak. Hol itt az irigység. Én örülök neki, hogy helyettem dolgoznak a veleszületett adottságúak.
2021. nov. 8. 16:54
 17/22 anonim ***** válasza:

13. vagyok

Úgy hogy feladod mert elhiteted magaddal hogy vesztes vagy. Inkább lébecolsz mert ezt könnyebb és kellemesebb ahelyett hogy erőt vennél magadon és dolgoznál.

Ha akarsz valamit akkor tegyél érte, dolgozz érte.

Ha pedig nem dolgozol akkor ne reklamálj. Mint a 16. válaszoló.

2021. nov. 8. 21:34
 18/22 anonim ***** válasza:

"gyárban dolgozom, és ugyanazt a munkát más ember gyorsabban, és jobban megcsinálja mint más, az szerinted mi?"

Nagyrészt csak hozzáállás kérdése. ÉS a kérdés nem az volt, hogy valaki relatíve lassabb, hanem az ügyetlenségről. A kettő nem ugyanaz

2021. nov. 9. 09:56
 19/22 A kérdező kommentje:
az ügyetlenség például: én sokszor elejtek dolgokat a kezemből, emiatt később végzek az adott feladattal, leszidást is kapok érte, míg más alig vagy egyáltalán nem - gondolom azt fogod írni hogy direkt csinálom
2021. nov. 9. 16:31
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem írom, elhiszem, hogy véletlen, de szerintem ez is csak hozzáállás kérdése, vagy túlságosan rágörcsölsz a dologra, és az generálja az átlagon felüli ügyetlenséged. Lazulj el, ne aggódj és jobb lesz
2021. nov. 10. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!