Véleményem szerint ez egy jó videó.
(Vagy mit kéne kéne még mondanom?)
Utána nézet a dolgoknak ami egy pozitív dolog és amit a cikk írója valószínűleg nem tett meg de az is lehet hogy szándékosan írt téves dolgokat.
Szerintem a stílusával sincsen semmibaj és az elemzésének az indoka is elfogadható szerintem.
(Volt egy érdekes rész. A mivel bizonyította Jézus hogy ő isten.
Ez másik kérdésnél erről vitázik két válaszoló hogy Jézus isten-e vagy sem.)
3.
2x -es tekeréssel is érthető hogy mit mond.
Ami részleteket hallottam, azokkal egyetértek, de igazából eddig is tudtam. Bár ebből még nem következik, hogy nem lehet az embernek bizonysága Isten létében, és amúgy nem is hibáztatom a kreacionistákat, hogy csodálattal viszonyulnak a lét káprázatos complexitásához.
Én amondó vagyok, hogy tévednek, akik az evolúcióban és a kozmológiában a hitük igazságának kihívását látják, de ez egy nagyon gyakori hiba a modernitásban élő embernél, hogy az igazságnak csak előtéti tudást fogad el.
6.
Ha a kérdezőt érdekli akkor nem.
Kicsit viccesnek találom ezt a választ pont egy olyan videóhoz ahol a hosszú évek óta tartó bizonyítékok hiányáról is szó van többek között.
A 6-os csak besértődött a videón, mert kritizálják a vallását. Figyelmen kívül kell hagyni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!