Keresztényként figyelmen kívül hagyod a muszlimok Biblia magyarázatait?
#79:
Nekem pedig az Iszlám ezerszer hitelesebb és hiszek is benne.
Ebben csak tovább erősít a rendkívül intelligens hozzászólásod is.
Abdullah
Elképesztően hiteles egy olyan vallás amelyik olyan elveket hirdet, amit a saját követői is képtelenek betartani.
Nekem a bibliai krisztus karakter sem szimpatikus. Ő azonnal megadja magát és hagyja hogy megöljék. Ezzel mindenkit cserben hagy aki követi !
Egy igazi vezető Isten akaratának megfelelően nem hagyja cserben a követőit !
Abdullah
"Nekem a bibliai krisztus karakter sem szimpatikus"
Lehet azért, mert a hadúr Mohameddel szemben valóban békét hirdet. Amúgy csak bibliai Krisztus karakter van, nincs róla más forrás néhány korai római és zsidó szöveg 1-2 rá utaló mondatán kívül.
#83:
Én abban a Jézusban (béke legyen vele) hiszek, aki a Kegyes Koránban a Kegyelmes Allah szavában is szerepel.
Olvassátok, mert az Egyetlen Isten ezt üzeni nektek keresztényeknek:
"Ti írás birtokosai! Ne lépjétek túl a határt a ti vallásotokban, és ne mondjatok Allahról mást, csak az igazságot! Jézus, a Messiás, Mária fia [csupán] küldötte Allahnak, és az ő szava, amit sugalmazott Máriának, és belőle [kiáradó] szellem. Higgyetek hát Allahban és az ő küldötteiben és ne mondjátok azt, hogy: „Három!” Hagyjátok abba! Jobb az nektek! Allah csupán egyetlen isten.
Magasztaltassék! Hogyan is lehetne gyermeke! Övé [mind]az, ami az egekben és a földön van. Allah elégséges istápoló!
A Messiás soha sem tartja méltóságán alulinak azt, hogy Allah szolgája legyen, sem az [Allahhoz] közelálló angyalok. Aki méltóságán alulinak tartja az ő szolgálatát és felfuvalkodik [az az ő dolga]. [Allah] majdan mindannyiukat összegyűjti magához."
(Abdullah)
Akkor bizony hazudik és valószínűleg nem az egyetlen igaz Isten üzeni ezt, hanem a sátán, a világ megrontója. Nem véletlenül söpört végig az iszlám a fél világon, mint valami megállíthatatlan kórság.
#86:
Nem a muszlimok irtottak ki 6 millió zsidó embert Európában drága kincsem. Próbálkozz meg a gondolkodással. Akik ezt tették a keresztény világhoz tartoztak.
Abdullah
Nem, hanem a nácik tették, akik a zsidók mellett rengeteg keresztényt, nagyon sok papot, szerzetest is megöltek a zsidókkal együtt.
Amúgy kicsit korábban a muszlimok közel 1 millió örmény keresztényt irtottak ki. De ugye mit számít, ti annak csak örültök, ha a keresztények száma fogy akár népirtás által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!