Hit gyülisek! Ti oltakoztok, vagy inkább kiűzitek a covid démont?
Mielőtt valaki azt hinné, nem gúnyolódásból kérdezem.
Láttam Kenneth Copeland felvételt (szintén pünkösdi karizmatikus pásztor) aki tényleg ezt csinálta
A helyes kontextusba helyezve így néz ki a "covid-űzés":
Én magam jelentkeztem oltásra, mindkét oltást meg is kaptam.
Jézus parancsolt a démonoknak, és azok kimentek az emberekből. A démonűzést lehet gúnyolni, lehet szellemi hatalom és erő nélkül rosszul is csinálni (lásd a Bibliában Skéva fiai), de a legnagyobb gondok ott vannak (pl. halott kereszténység), ahol egyáltalán nem csinálják.
Egy idézet egy régi, de aktuális könyvből:
"
És monda nékik: Elmenvén e széles világra, hirdessétek az evangyéliomot minden teremtésnek.
Aki hiszen és megkeresztelkedik, idvezül; aki pedig nem hiszen, elkárhozik.
Azokat pedig, akik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak.
Kígyókat vesznek föl; és ha valami halálost isznak, meg nem árt nékik: betegekre vetik kezeiket, és meggyógyulnak.
"
Jézus nem a halott kereszténységet hirdette, hanem a dinamikus kereszténységet, akiket gyógyulások, démonokból szabadulások követnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!