Miert mondjak hogy "Az iszlam a beke vallasa"?
Ami erdekes szamomra hogy mennyi merenylet tortenik ennek a vallasnak a neveben.
Nem azt mondom hogy minden muszlim terrorista de a legelvetemultebbek gyakran azok. Ha tenyleg egy bekes vallas lenne akkor azok az emberek akik a legjobban kovetik nem artananak mas embereknek.
Azt bizonyitottam hogy a draga vallasod kovetoi olyan torvenyeket hoznak hogy embereket azert vegezzenek ki mert otthagyjak a vallasukat.
Hogy a draga vallasod tagjai kikozositenek exmuszlimokat.
"Ne Youtube videokat linkelj"
Hogy bizonyitsam hogy mit csinalnak azokkal az emberekkel akik otthagyjak az iszlam vallast???
A fő probléma az, amit már a legelső kommentemben is elmondtam: Egyes emberek cselekedetei nem minősítik az Iszlámot.
Tehát akármit is csinálnak xyz helyen az Iszlámra hivatkozva, nekünk azt kell megvizsgálnunk, hogy magából az Iszlámból következik-e az amit ők csinálnak ???
A "drága vallásom" egyes tagjai, akármit is csinálnak, nekünk azt kell megnéznünk, hogy mit mond az Iszlám.
A te drága vallásod (amennyiben keresztény vagy) tagjai, már két világháborút kirobbantottak, jelenleg is miattuk van gyermekmunka Kamerunban például ... és a végtelenségig sorolhatnám. A keresztények ebben a pillanatban is kifosztják az afrikai kontinenst, (a kínaiakkal együtt).
Ne mérj kettős mércével az csúnya dolog.
Abdullah
#34: Jó lenne, ha értelmeznéd azt amit már leírtam.
Én csak azt nem értem, miért kell 6-8 éves gyerekeknek évtizedek óta reggeltől estig szedniük a kakaó termést, azért, hogy a keresztények meg tudják venni a csoki adagjukat a szupermarketben.
Abdullah
Nem tudom miert jar halalbuntetes legalabb 10 orszagban ha valaki otthagyja az iszlamot. Biztos ezen orszagok vezetoi felre ertettek a Korant es olyan emberek mint te ertelmezik jol.
Mar mondtam hogy ateista vagyok igy az hogy mit kovetnek el a keresztenyek engem is felhaboritanak.
#36:
Nem hinném, hogy túl gyakran élnek a halálbüntetés jogi lehetőségével ilyen esetben. Az, hogy a jogszabályok lehetővé teszik, az nem azt jelenti hogy gyakran alkalmazzák is. Mint írtam, eredendően is, a MINŐSÍTETT eseteknél alkalmazták.
Oké, hogy te megállapítottad, hogy van 10 olyan ország ahol a jog ezt lehetővé teszi, de ha jól láttam nincs statisztikád arra nézve, hogy milyen gyakran alkalmazzák.
A kérdés nem csupán Korán értelmezés kérdése, a hadíszok foglalkoznak inkább a dologgal, illetve a vallástudósok véleménye is fontos.
A magam részéről ennyit tudtam hozzáfűzni szerintem.
Abdullah
Azt hogy barmilyen korulmenyek kozott is halalbuntetes jar azert mert otthagyjak ezt a vallas az felhaborito!
Ott a video elkuldtem. Az exmuszlimok elveszitik a csaladjukat mert ok szamuzik oket, de nem baj
#38:
Nem akarom védeni, ezeknek az országoknak a jogrendszerét, főleg mivel nem is ismerem őket.
Az Iszlám szempontjából hiába beszélek erről, mert úgy látom az nem érdekel.
Mint mondtam az Iszlám önmagában azért, mert szimplán elhagyod a vallást, nem is ad lehetőséget halálbüntetésre.
Abdullah
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!